• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    KEB: ne tim myslim ze se mnozstvi ktere uz je trestnym cinem hodnoti vyhradne podle vahy a ne obsahu thc, takze babicka co si vypestuje kytku je na tom se zakonem hur nez typ co si dojde obden k dealerovi....
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    A howgh . Beru Hapinu a jedu na švestky , ne na kořalu , ale knedlíky ! Na co myslíte alkáči !
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: Kámo oni chlastat musej a husiti za to bojovali a hynuli ! Co boží krev ? Je jako polská ? Nebo medvědí ? A co na to Jan Tleskač ?
    KEB
    KEB --- ---
    ANDR3_I: chybí ti tam "h" => howgh :D

    To bylo, abych to tady trochu odlehčil. Jeho dotaz byl vzhledem k místnímu tématu nejen nevhodný, ale i zcela mylný, proto ho andrei poslala do whisky tématu, kam po právu patřil, ale zase na druhou stranu i o kravinách se dá kecat dlouho :)

    ANDR3_I: Je na křesťanech něco špatného? Navíc chlastající křesťani (musej chlastat jinak by nezakládali tohleto) můžou být v pohodě. :D Ne zase si dělám srandu dneska se nějak ne a ne naladit na vážnou vlnu. Chtěl jsem říct, že to založili buď proto, že mají problém (stejná motivace jako Zeppa založil tady tuhle kecárnu) a nebo, proto protože prostě chtějí pomáhat lide ms problémem. A na tom není už vůbec nic špatného, koneckonců křesťanská pomoc, těm co ji potřebují, má dlouhou tradici - jeptišky co se starali o blázny atd.
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    ANDR3_I: Ale samozřejmě je to v první řadě o sdílení stejného problému, ale nechci se prostě vymezovat...každý má právo na názor i dotaz v daném tématu...
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    CLOWNZEPPA: Jejich klubů je navíc celkem málo a k mání jsou jen v určitých hodinách , kromě garanta .
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    ANDR3_I: Tenhle klub je především o alkoholu a o všem okolo něj, ať už trable nebo radosti!!! Jinak AA jsou fajn a to, že to jsou realtivně panbíčkaři je vedlejší.
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    ANDR3_I: Pokud potřebuješ komunikovat tak jsem ti svoji podporu jasně vyjádřil , bohužel nemůžu premedikovat podpůrnou léčbu o kterou jsem si řekl já a pravda je že mě stejně nechali vycukat dva měsíce co sám dokážu , vím že stavy má každej člobrda jiný ale asi stejně hustý dle mentality a osobnosti , ale stejně si ty musíš říct , ne druhým ale sama sobě jdu do toho a přes to vlak nejede . Samo rozhodnutí musí být síla která tě ne vleče ale tlačí sama o sobě . Já to jinak nevidím . Jediný co jsem si odnesl od psychologa , bylo to že pokud nenajdu spouštěcí mechanismus tak jsem v kruhu . A hlavně se staň ryzím sobcem , jde jen o tebe , ser na všechno všechny , den noc , ty nic jinýho jen ty a rozhodnutí .
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    VOLEMIKI: To jsou krestani? Achjo :(
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    ANDR3_I: Omlouvám se jestli jsem to způsobil svojí zvědavostí opravdu srr . AA křesťanská organizace , pochybuju že zapadaneš zkoušel jsem na začátku i to . Pro mě to nebylo .
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    VOLEMIKI: Asi nerozumim tomu co pises, minimalne druhy polovine. Vsak ja nerikam ze nepichnul do bolavyho mista, jen me proste sere kdyz mi neni nejlip a jdu do klubu kde si primarne sdelujeme rady a podporu jako na AA tak nepotrebuju cist takovy sracky, nema to tu co delat a taky se smazal. Mozna kdybyste to dal nerozpatlavali nemusel temahle kecama ted bejt zasranej celej klub. Howg.

    A kdyz uz jsem nacnula ty AAcka, chodi nekdo z vas?

    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    A opět srr neseme si nestřídmost a bažení v hlavách ne na poutačích a suchý míisto tě neochrání stejně jako mokrý nenutí lejt . Ignoruju i tu flašku vodky co mám v mrazáku .
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    ANDR3_I: Srr ale já v tom vidím to že nechtěně a i kdyby z trolení tak píchnul do tvýho bolavýho místečka . nemám pocit že by sem chlast nepatřil . Dobří holubi a kloktání ? Jo holt příteli v bílém všechno je na mě !
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    Hele fakt nechápu, že jedna taková píčovina dokáže někoho tolik rozhodit, a že se to řeší ještě x dní potom. By to chtělo trochu klidu a nadhledu si myslím...
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    CLOWNZEPPA: Tobe prijde v pohode se v tomhle klubu ptat na identifikaci konkretniho alkoholickyho napoje???? Neni na to tady dost jinejch klubu? Tohle neni klub pro alkoholiky co maj problem? Jestli ne tak k cemu teda slouzi? Cetl si vubec ten jeho prospevek? :D
    Prave proto, ze na me ten chlast kazdej den z poutacu, reklam, restauraci, divadel, hospod a klubu div nestrika, clovek si rad prijde odfrknout do bezalkoholovy zony (sucha domacnost) a uvitala bych neco takovyho i na internetu, mela jsem za to ze k tomu slouzi tenhle klub. Nikoho neodsuzuju za to ze pije, sama momentalne nedokazu abstinovat. Ale rada sem chodim proto protoze alkohol je (pro me a nejspis i par dalsich co se prochlastali na dno) pruser, a ne skvela vec ;)
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    ANDR3_I: Právě naopak. To je stejný jako,když bys chtěla, aby zmizely všude ty krásný poutače na skvělý český pivo. Neznamená, že když ty nebo já má problém, že ho maji i ostatní!!! Je úplně jedno, kdo ti, co bude říkat nebo na co, se tě bude ptát. Jde jen o jedno a to uvědomit si svůj problém a hlavně se s ním smířit, což je to nejtěžší! Naopak jako problémovej pianista respektuju lidi, kteří si dokáží hrát s ohněm a nepopálit se jako většina z nás, i když si jedou dirty dancing na tenkém ledě, můj respekt bez pochyby mají!
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    Přátelé klid!!! Největší sílu a schopnost žít lze nalézt na dně a to třeba i sklenky kolikrát!!!...Noční můra vás taktéž vzbudí. Byl bych nerad, když by tu někdo někoho usměrňoval ohledně toho, že on pije a jiný zase ne....i špatný a demotivující názor či dotaz mužé mít své kouzlo. Moje koncepce tohoto klubu byla o sdílení samozřejmě v první řadě rad a zkušeností. Nicméně určitě bych se nijak "sekticky" nevymezoval jiným názorům či dotazům...
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    ANDR3_I: Parada klub minusaru uz i tady, nemam momentalne premiovku, muzu se zeptat za co?
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    ANDR3_I: Je pravda že pár vylitejch klubů jsem tady našel taky , a na fér , docela mě to rozhodilo . Nejsem škodolibej ale přál bych jim jeden měsíc a pak bych chtěl vidět a slyšet ty jejich hovínka . Nejvíc mě dostalo že mě jedna slečna moralizovala v jiný souvislosti , a pak tam najdeš její příspěvky ve stylu dáma hnůj s jehlama sice z aligátora , ale zato od hoven . Jenže takovejch blbů co ti nedodají ničeho jinýho než jejich ubohosti najdeš tuny . A vlastně nemusíš ani hledat , já mám pocit že mají hnízdo všude kam vlezu .
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    VOLEMIKI: Myslim si ze nejsem jedina komu to prislo absolutne nevhodny, vylejvacich klubu je tu tuna, ja sem chodim pro podporu a kdyz je mi nejhur, a tohle fakt zavislymu cloveku s velkym problemem a chuti moc neprida..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam