TEKKIT: přesně tohle byl kámen úrazu v mém vztahu-manželství. definice alkoholika. absťáky nemám, bez chlastu klidně týden, ale přes léto, když se nedám to minimálně jedno denně na osvěžení (a že na jedno nechodim), tak mi něco chybělo. sušák..žízeň. poslední dva roky sem to vytěsnil jiným klínerm, kratomem.. na tom sem slušně ulít, naštěstí už jsem dávno hodil brzdu.. dokonce občas preferuji zmrzlinu před pivem, chodim s dětmi do cukrárny, kde si ulítávám na chlebíčkách a různých dortících :) v poslední době to zase sklouzlo na denní level, při čekání na odpolední spoj tam aspoň ty dva kozly pošlu..občas jich je víc a pak mám takový polo-okno. pozitivní je, že nemám tendenci přikrmovat a dvě piva nevyvolají mega chuť na dvě další.. co sem tím chtěl říct.. že jsem vlastně teda alkoholik jak to tady čtu. ano přiznávám ženo :-D ale snažím se pít co nejméně a být dobrý člověk.
zrovna dneska teambuilding od práce večer, zítra b-day party kamoš30+kamoš40. bude to velký, ale okno bude snad minimální a ostuda žádná. většinou se mi daří nepít kořalku.
a ted', když to po sobě čtu, přijde mi to jak fet'ácká obhajoba 'mám to pod kontrolou'. nemám. ale horší už to snad nebude, bude jenom líp a střízlivěji. mějte se.. a drže se.