VILGEFORTZ: Absolutně souhlasim! Při mym zcela prvnim pokusu abstinence mi Marie Juana byla vřelou loučí. Ani ne tak ve smyslu, že by mi zahnala chuť se ožrat, ale sklidnila mi mysl. Ono je dost klíčové ve směs u všeho. Ne co děláš, ale proč to vlastně děláš. Je rozdíl zda li si vezmeš nůž proto abys někoho bodnul či si uříznul chleba. Či jedeš na mejdan kvůli hudbě a lidem. Třeba se i vyndal nebo aby ses hlavně vyndal jako prasopes atp. Je to celkem nezvyk být úplně při smyslech po letech rebélie. Ze začátku mi bylo tak dobře až mi z toho bylo špatně. Pak mě hrozně vysíralo, jak mi každej pochleboval, protože jsem i v abtsinenci od alkoholu dál navštěvoval hospody, kluby a mejdany a vůbec celkově víc ve střízlivosti vnímáš ten press reality. Takže jsem spíš hulil abych z toho neexplodoval. A když už přišla ona chuť se ožrat. Vždy mi ji to spolehlivě zahnalo. Je to určitě lepší volba. Než se znovu napít. Neznám případy, že by někdo zkouřenej dostal po hubě za nejapný řeči. Byl agresivní či se zanedbával v takové míře jako tomu v mnoha případech u alkoholu je.