A jak se drží osazenstvo místního klubu? :-) Já se musím přiznat, že jsem svou abstinenci v průběhu léta jednou, když byly ty vedra v srpnu a žena odjela s děckem na chatu do lesa, porušil. Povídám sice jednou, ale chlastal sem vlastně tři dny v kuse vodku a sem tam nějaký pivo. Zjistil sem, že ty hrozný kocoviny se vážně ani po delší době abstinence nemění a jsem pak vždycky několik dní nepoužitelný. Stejně jako se nemění ani to, že když začnu chlastat, tak se mi okamžitě začne tvořit riot v hlavě a všechny psychózy se rády vrátí na svoje místo. Kdy jsem si taky tou vodkou slušně oddělal střevní mikroflóru, takže jsem ještě týden po kalbě měl úplně tekutou stolici a zase se mi vrátil ten pocit, že se musí každá jednotlivá buňka v těle rozletět na všechny strany. Jinak jsem zase přes dva měsíce bez chlastu, kdy mi je opět super, ale neříkám, že mě to občas nenapadne se opět zchlastat do nevědomí. Jen si to ještě pamatuji, jak mi bylo před tím a ženská je naštěstí pořád přes noc doma, takže nad realizací těchto vylomenin ani moc neuvažuji. :-D Jinak jsem zvládl dát bez alka DIY karneval (kdy nebudu lhát, že jsem byl úplně střízlivej :-)) a ještě nějaký pankáčský koncerty, takže chodím občas taky mezi lidi. Jinak je houbařská sezona, takže si občas udělám výlet, ale to si myslím, že není tak špatný kouknout se občas na sebe a svět kolem z trochu jiný perspektivy. Ještě poslední postřeh z mojí zkušenosti k těm dalším perspektivám, kdy jak jsem na všechny ty ostatní věci vždycky hrozně lil, tak si ty občasný výlety mnohem víc užívám a vlastně až teď pořádně zjišťuji, jak ty látky samy o sobě na člověka působí, kdy nemít po houbách kocovinu je hrozně super a můžu vlastně hned druhý den celkem v pohodě fungovat. Uf, to byl dlouhý report, díky za pozornost. :-)