• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    Taky už máte pocit,že spíš než zábavá je to sebedestrukce a víc než relax je to faux pass,podělte se o své zkušenosti,jak zapásíte,prohráváte a vyhrávete s falešným přítelem Alkoholem... Existuje pouze jedna cesta, jak lidi milovat, a tou je milovat je takové, jací jsou. A nádherné je na tom to, že když je mliujete jací jsou, tak se začnou měnit. Ne podle vašich představ - začnou se měnit podle své vlastní reality. Když je milujete, promění je to. Ne přesvědčí - promění. Obnoví se, dosáhnou k novým výšinám bytí. Dojde k tomu, ale v jejich bytí a podle jejich vlastní přirozenosti.Pomáhejte lidem, aby byli přirození, pomáhejte lidem, aby byli svobodní, pomáhejte lidem, aby byli sami sebou, a nikdy se nepokoušejte nikoho nutit, tahat a tlačit a manipulovat... http://psychologie.cz/az-do-dna/
    rozbalit záhlaví
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    STICKYGREEN: To buď v klidu, to se děje snad všem opravdovejm feťákům. Jako neznám žádnýho, který jsou teď čistý a třeba i dlouhou dobu, když bys před ním nasekal lajnu, tak že by řekl ne, díky nechci. Jasný, že by si všichni s chutí dali. Ono je důležitější se těm situacím vyhýbat a hlavně je aktivně nevyhledávat, ale to už sám určitě znáš.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    TEKKIT: jo co se týká chlastu s tim sem v pohodě..muj problem je ale zavislost na drogach. daří se mi abstinovat na maloměstě= nejsou kontakty. nedokážu si představit, jak bych dopadl, kdyby byly drogy volně prodejný a legál jako chlast. mívám období šilených chutí a pocit, že kdyby mi někdo cokoli nasypal pod frňák tak se mi zatmí..
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    STICKYGREEN: tu "specializaci" ti závidím. Já mám samozřejmě taky svoje favority (a třeba nesnáším skotskou atd...), ale...
    TITUS_PETRONIUS
    TITUS_PETRONIUS --- ---
    Hm piatok/sobota ráno nedopadla podla mojich predstav. Krcmova particka, potom so znamym k jeho kamaratom na zahradku - > ešte dnes mi zapacha moč amoniakom, snad som si neublizil. To uvolnovanie pravidiel je dosť kontraproduktivne, aspoň z pohladu alkoholikov. Pekielko, čo vám poviem...
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    MISSDNB: tesat do kamene, nebo aspoň do záhlaví
    KEB
    KEB --- ---
    WTK: tak vyhýbat se hospodám mít suchý domov atd. Jsou základní pravidla, který je dobré dodržovat minimálně na začátku, pak už záleží na tobě jestli to zvládáš bez nebo ne. A bude To asi dost individuální.
    WTK
    WTK --- ---
    SDN33: jasne ze v narodu alkoholiku je alkohol na kazdym rohu, ale spis nez v tom je problem v tvoji hlave, ne? fakt ze ze zacatku sem se cilene mistum kde se pije vyhejbal.. ale po nejaky dobe to nutkani opadne.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    WTK: Ale já nechodím vysedávat...ale to máš u všeho - deš na kolo, hospody všude, deš do lesa - hospody všude, deš plavat, hospoda.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Bazeni je a bude soucasti zivota kazdeho alkoholika. Vzdycky bude nejake lakadlo kolem. Bylo by jednoduche rict - nauc se stim zit, ale je to tak. Kazdy kdio chce bejt cistej si musi najit svuj zbusob jak se stim vyrovna nebo jak tomu celit. Muzes nakupovat potraviny online a ragalum s tvrdym se vyhnout. Co se chlastu na zahradce tyce - bez si zajezdit na kolo do prirody treba, vem si vodu s sebou. Vzdycky se muzes vyhnout nejak lakadlum, kdyz s nima jeste neumis zit.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    WTK: já osobně jsem s regálama v marketu v pohodě, byl jsem pivař, nepiju tvrdý, ale nesmí tam bý chlazené lahváče. naštěstí většina piv se prodává teplých
    WTK
    WTK --- ---
    STICKYGREEN: a chozeni v supermarketu kolem regalu s alkoholem ve vas myslenky na to si ho koupit nevyvolava? prijde mi to uplne stejny.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    WTK: tak nemusíš tam vysedávat, jde o to, že člověk by musel chodit kanálama aby na každým druhým kroku nezakopl o zlatě se lesknoucí škopky.
    WTK
    WTK --- ---
    SDN33: me teda predevsim prijde denni vysedavani po zahradkach jako hrozna ztrata casu. pobyt venku zdaleka nemusi bejt jen sezeni u piva. Nicmene kdyz uz me nekdo vytahne ven treba neco domluvit, tak uz mi vubec nevadi ze se tam chlasta, letos sem byl uz i na dvou celovikendovejch mejdanech a nejak to nevnimam.. jediny co uz mozna prestava trochu bavit je to furt ostatnim vysvetlovat:)
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    SDN33: to máš pravdu, že lockdown byl dobrá příležitost jak přestat. ted už jen budem kličkovat mezi orošenýma půllitrama.
    mě třeba přestalo chutnat pivo za což jsem strašně rád a uspokojí mě nealko sladký bublinky
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Co děláte, když je do 2200 vedro a slunce a všechny zahrádky a parky a všechno kolem vás (teda pokud jste z města) je natřískaný lidma co kalí? Ignorujete to? Nebo omezili jste (paradoxně) pobyt venku? Musím upřímně říct, že mi ten lockdown vyhovoval. Člověk šel na pivo jen z recese, ikdyž v létě by to stejně nefungovalo skrz výdejní okénka.
    KONZUM23
    KONZUM23 --- ---
    CLOWNZEPPA: To co mi vzal, jsem si vzal zpátky. Dal mi program do života, nepřenositelné zkušenosti. Co vzal reálně? Několik přátel a dovedl mě do situací, za které se dnes stydím. Ale je to všechno dobře - v pádu vzsetup a naopak.
    KEB
    KEB --- ---
    IF_: tohle mi běželo hlavou, když šídlo pouštěl ve šťastném pondělí to feriho video.

    Po shlédnutí pouhých fragmentů te sracky jsem náznak, že je jen dobře, že tenhle influencer končí.
    IF_
    IF_ --- ---
    CLOWNZEPPA: Dneska v Prostreno (moje guiltty pleasure:) zase debata "chlapu" o tom, jak je pivo zdrave. Jak obsahuje vitamin B, jak je supr po sportu, jak je desne cool dat si kazdej den par skopku.

    Tak na tyhle kecy jsem extremne alergicka. Kdyz pijes, neni to pro tebe nic dobreho, alkohol je jed, takze tak max. Nici fyzickou schranku i mozek. Kdyz uz nekdo pije, tak hlavne at to nebali do tehle sracek.

    Abych se vratila k tve otazce, urcite alkohol nici telo i ducha a od toho se pak vse dalsi odviji:)
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    CLOWNZEPPA: Mně vzal vlastně mámu, protože ta chlastá do teď extra ligu a vyrazil jsem si nadranej zub. Jinak mi dal hromadu problémů, poruchy spánku a podobný dobroty, ale kdybych v poslední chvíli nezatáhl kurva za brzdu, tak by mi sebral ženu, děti a tak. Vlastně většina mých problémů se týkala pití, ale lidi kolem mě byli vždycky tolerantní a věděli, že ten životní start jsem neměl úplně nejlehčí, tak se snažili být tolerantní. Ale myslím, že jsou všichni rádi, že už nechlastám. :-D Jinak samozřejmě mi dal i spoustu zábavy ve formě hromady koncertů, všemožných setkání, kaleb a podobnejch píčovin, vlastně taky spoustu legrace.
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    KEB: asi kazda droga muze dat neco pozitivniho, kdyz je pouzita ve spravnou chvili, spravny cas a jen nezbytne mnozstvi

    me treba trocha alkoholu pred konzertem na podiu pro vic lidi potlacila tremu a dodala hrani pro zacatek plynulost (mluvim o jednom panaku nebo dvojce vina) a dasi alkohol uz pak v prubehu nebyl potreba
    KEB
    KEB --- ---
    CLOWNZEPPA: co mi alkohol vzal? To je dlouhý seznam a bude to nejspíš stejný anebo plus mínus podobný jako u všech tady.

    Co mi dal? Já se snažím přijít na něco opravdu pozitivního, ale nic moc mě nenapadá :-D může vůbec nějaká droga dát něco pozitivního?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam