• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    SDN33
    SDN33 --- ---
    KEB: to je pro řidiče, stejně jak ty sedmistupňový
    WTK
    WTK --- ---
    SDN33: druhy dite bylo asi nejvetsi motivace
    KEB
    KEB --- ---
    Asi se to u mladých opravdu mění, jinak by nezačaly vznikat trojkový lahvace
    SDN33
    SDN33 --- ---
    WTK: ten půl rok jsi byl sám nebo ve vztahu? Potažmo nějake povinnostmi typu potomstvo? Jezdít někam za kamarádkou beru jako sám. Díky. :)
    WTK
    WTK --- ---
    kdyz tu tak pocitate, tak 2126 dnu a nebyl jsem ani u psychologa natoz jinde.. i kdyz tam bych si nekdy asi zajit mel:) nejvic mi prislo ze se to otocilo po prvnim pul roce, pak uz je to tolik pozitivnich zmen ze se nechce vracet..
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    637 dnů - bez medikace, bez hospitalizace, s terapií. Taky držím všem palce
    KBN
    KBN --- ---
    Já jsem taky nikde nebyl a ani mi nikdo neříkal, abych přestal...
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    2182 dnů - bez medikace, bez hospitalizace, bez terapie - pouze nasměrován adiktologem. Držím všem palce
    KBN
    KBN --- ---
    Hmm pěkné. Tak já si to schválně spočítal a dnes mám 74 dní bez chlastu a 67 bez cigár. Sem tam si vezmu L-tryptofan a to je tak všechno. Na začátku jsem taky cosi přibral, ale to bude tím, že mám teď čas a vařím si, na druhou stranu jsem začal téměř denně cvičit, což sice nikde vidět není, ale aspoň mám k tomu sezení doma a čtení knížek trochu pohyb... Usínání se napraví.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    13. den s nulou v žíle. Překvapivě mi to psychicky a racionálně nechybí. Heminevrin už nějakou dobu nemám a pohoda, jsem vlastně opilý střízlivostí. Bohužel to teda dost chybí receptorům, takže blbě spím a to i po 100 mg Kventiapinu. Na dnešek už to trochu šlo, ale zabral jsem až po druhé ranní. Přibral jsem 7 kg, tlak se mi snížil ze 170 / 110 na 110 / 80 a cítím se skvěle. Doporučuju to všem, a to i paušálním alkoholikům, kteří si často lžou do kapsy, že to mají pod kontrolou. Ne, nemají.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    PRAASHEK: Céčko, MUDr. Marie Kuklová.
    PEYOTL
    PEYOTL --- ---
    PEYOTL: *energy
    PEYOTL
    PEYOTL --- ---
    ROBOTON:
    Jj, mladý brácha, 17 let, kratom, hhc, energi drinky a tik tok.
    Na chlast a "poctivý drogy " v podstatě hejt.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HUGH_BOYLAN: už víš na které? resp kdo bude tvůj hlavní doktor/ka?
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Tak jo, zítra konečně na oddělení.
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    ROBOTON: jo, dik za info...aspon jsem v obraze
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    ZABAKOVA: Mlady.. tipl bych vsechny ty synteticky canabinoidy ala hhac a kratom...
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    HONZA09: to doufam,ze uz se tolik neleje,ale nevim na cem mlady frcej,jesli socialni site nebo co...snad se nase generace budu mit lepe..on tomu asi taky nepridal ten minulej rezim,kdy se chlastalo porad a vsude
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    No a to mě přívádí na další věc, kterou vnímám jako pozitivní změnu... Zeman dostával hroznej hate za to, že je notorickej alkáč. Ty lidi, co si uvědomujou, že to není normální, existujou.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    OPERAHYPNO:

a pak ti Špaček řekne, že když si přiškrtíš péro společenskejma gatěma, tak klidně s trojkou pod kůží můžeš vést mezinárodní delegaci

ROFL
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam