• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    Taky už máte pocit,že spíš než zábavá je to sebedestrukce a víc než relax je to faux pass,podělte se o své zkušenosti,jak zapásíte,prohráváte a vyhrávete s falešným přítelem Alkoholem... Existuje pouze jedna cesta, jak lidi milovat, a tou je milovat je takové, jací jsou. A nádherné je na tom to, že když je mliujete jací jsou, tak se začnou měnit. Ne podle vašich představ - začnou se měnit podle své vlastní reality. Když je milujete, promění je to. Ne přesvědčí - promění. Obnoví se, dosáhnou k novým výšinám bytí. Dojde k tomu, ale v jejich bytí a podle jejich vlastní přirozenosti.Pomáhejte lidem, aby byli přirození, pomáhejte lidem, aby byli svobodní, pomáhejte lidem, aby byli sami sebou, a nikdy se nepokoušejte nikoho nutit, tahat a tlačit a manipulovat... http://psychologie.cz/az-do-dna/
    rozbalit záhlaví
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HONZA09: než se vloupat do vlastního bytu

snad má v lednici pár lahváčů neasi
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HRAFNAIN: Co mu zbejvá. :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HONZA09: furt de po svejch
    HANNA
    HANNA --- ---
    ANDULKASAFAROVA: pokud neznáš, tak na youtube kanále JAS bude spousta informací. ten člověk, co to točí, se v kosmonosech léčil, jsou tam záznamy, jak jezdí na opakovačky, jak vozí lidi, kterým pomáhá, na detox apod.

https://www.youtube.com/@JASAbstinenti
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HRAFNAIN: Zbytkáč. :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HONZA09: 2‰?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    Ahoj, není tu někdo, kdo se léčil na S7 n Kosmonosých? Díky.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ECLECTICA: Ale já moc dobře vím, jak funguje závislý mozek, jen jsem podotýkal, že to může být problém, nedělám z toho zas vědu. ;)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    HUGH_BOYLAN: když jsem po 12 letech vysazovala léky, co jsem brala na migrénu (kvůli nežádoucím účinkům z vysazování dost obávaný venlafaxin, který je primárně antidepresivum), pila jsem kafe 3x denně a k tomu ještě 1-2 energiťáky.

Ber to tak, že se mozek potřebuje "přeštelovat", což můžou provázet excesy v konzumaci kofeinu i cukrů. Pokud ti nevyskakuje klidový tep nad stovku za minutu, nemáš zvýšený nebo vysoký tlak, problémy se spánkem apod., tak bych se tím fakt netrápila a byla na sebe hodná :)
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    HUGH_BOYLAN: tak si kup bezkofein a stridej. Furt lepsi nez chlast.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ECLECTICA: Ale já to vysloveně přeháním. :)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    HUGH_BOYLAN: kofein má i pozitivní účinky, pokud nebereš léky, které se nesmí kombinovat s kofeinem, nebo to výslovně nepřeháníš, vůbec bych si tím nelámala hlavu.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    HONDZIK: já si myslím, že to jde ruku v ruce. Alkohol metabolismu rozhodně neprospívá a navíc teda už jen těch 10 piv denně tvoří (od oka) tak 80 % veškerého přiměřeného energetického příjmu pro průměrného muže, jestli ne víc.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    HUGH_BOYLAN: pij colu bez cukru
    FRDK
    FRDK --- ---
    HUGH_BOYLAN: Jasně, o sladkém při abstinování se tady v minulosti taky už víckrát psalo, to zná snad každý.
    .
    Nebudu neslušný, abych Ti na přímý dotaz neodpověděl; není to lepší a výrazně už vůbec ne a dál bych to nepitval, pls. Dík za zájem.
    KBN
    KBN --- ---
    HUGH_BOYLAN: kávu jsem v době abstinence také začal pít ve velkém, ale vůbec bych v tom neviděl problém. Možná právě naopak. Raději bych si dával pozor na ty cukry
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Dodám, že dopamin si poslední dobou aplikuji plaváním, chozením a jízdou na kole. Tam vyloženě problém není. Spíš ten závislý mozek baží po fyzické odměně v podobě nějakého pišingru, či zmíněné koly.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Jenom si tu odložím nejen dnešní poznatek. Dost živím závislý mozek substituční odměnou v podobě sladkostí, kávy a v poslední době bohužel Pepsi Coly. Takže teď, v tuto chvíli, ještě nespím, přestože bych chtěl, protože mi v žilách koluje víc kofeinu, než je příjemné. Takže bacha na cukry a kofein, vyrážení klínu klínem. Pořád lepší, než recnout, ale je třeba držet to na uzdě. Hodlám to řešit a táži se kolegů abstinujících alkoholiků, jak na tyhle zapeklitosti vyzrávají oni.

A co kolega FRDK? Už by mohl po 20 dnech možnost být na tom výrazně lépe.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam