• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    Taky už máte pocit,že spíš než zábavá je to sebedestrukce a víc než relax je to faux pass,podělte se o své zkušenosti,jak zapásíte,prohráváte a vyhrávete s falešným přítelem Alkoholem... Existuje pouze jedna cesta, jak lidi milovat, a tou je milovat je takové, jací jsou. A nádherné je na tom to, že když je mliujete jací jsou, tak se začnou měnit. Ne podle vašich představ - začnou se měnit podle své vlastní reality. Když je milujete, promění je to. Ne přesvědčí - promění. Obnoví se, dosáhnou k novým výšinám bytí. Dojde k tomu, ale v jejich bytí a podle jejich vlastní přirozenosti.Pomáhejte lidem, aby byli přirození, pomáhejte lidem, aby byli svobodní, pomáhejte lidem, aby byli sami sebou, a nikdy se nepokoušejte nikoho nutit, tahat a tlačit a manipulovat... http://psychologie.cz/az-do-dna/
    rozbalit záhlaví
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SDN33: pičo já jsem podrážděnej pořád! To, že nechlastám, je úplně vedlejší :))
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SDN33: "nebo se tu praská na kolegy z práce, ze z nich táhne"

Takhle lidi zkreslujou realitu po kolika litrech vodky?
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SDN33: Možná jsem podrážděnej a chytrej jak rádio, ale alespoň si přiznávám svůj problém. A to si myslím, je na místě tu sdílet. Protože je to tu pro lidi, který chlast mele a ničí jim životy. Ten muj život teda chlastem dost utrpěl. Ano, triggeruje mě, když jsem někdo přijde s infantilním vtípkem, kterej závislost bagatelizuje. Tak pardon. Asi sem přestanu chodit. Chtěl jsem pomoct jinejm svou vlastní zkušeností s tím, jak je to těžký. Radši to vybleju ve středu psychoteraputce a hned potom adiktoložce. Protože se to tady začíná zvrhávat. Někteří kokoti sem prostě chodí dávat ožralá pseudomoudra a to není fajn.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Hoši tohleto forum mě skoro až odrazuje od nechlastani. Furt je tu nekdo podrážděnej nebo chytrej jak rádio, nebo se tu praská na kolegy z práce, ze z nich táhne -- Jakože wtf? Toto mi přijde hodně bad. Vsem fandím na max, ale kolikrát mi přijde, ze se z těch lidí stanou stejni kokot jak kdyz kalili, akorát úplně jinak.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HUGH_BOYLAN: Tak když máš dvě terapeutky a psychiatričku, tak nechápu proč píšeš mě. Evidentně máš problém Ty. Prostě jim řekni, že nějakej dement posílá urážlivý obrázky do internetového auditka a nemá vůbec žádnou empatii. Prostě čurák narušenej. IMHO by si jim to měl normálně ukázat. Já se zlobit nebudu.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HONZA09: Mám terapeutky dvě a ještě chodím za psychiatričkou, vztekat se nepotřebuju a ty jdi do prdele, už jsem ti to říkal 2x a Red Meat jsi nepochopil, prostě Jenda Citrón.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HUGH_BOYLAN: Já tam ban nemám. Ale to je v pořádku, že to nevíš. Jen se vyvztekej a najdi si terapeuta.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HONZA09: To, že něco nevíš, není nic překvapivého. Ale je to tady OT as fuck. Tady je odmašťovna. To, že máš ban v ústavu a NIH, je problém tvé demence, protože tam bys dostal za takovouto píčovinu hroznou bídu.

Tak se zamysli nad tím, kam, co přispíváš, díky a jdi do prdele.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HUGH_BOYLAN: Vždyť nechlastej. Já ti držím palce.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    FRDK: Tvl. Nevím jak chce člověk zvládat skupinový terapie, když ho rozhodí Ai obrázek na internetu.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    FRDK: To není vtip. To je fakt. Čím dřív to alkoholik přijme, tím dřív se může začít léčit.
    FRDK
    FRDK --- ---
    HONZA09: Chce Ti naznačit, ať jdeš s těmi vtipy do prdele. Sem se to nehodí, neasi.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Jenda Citrón! Od naší maturity jsem tě neviděl. HONZA09 A kterou část věty "vypadni z města, zrůdo" jsi nepochopil?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    IF_: Já bych se k tomu přidal. Váš vztah je pracovní, a i když si umim představit situace, kde tě to osobně zasáhne dovolíš si to oslovit jako člověk, co má o druhýho obyčenej lidkej zájem, obvykle bude užitečnější (minimálně pro tebe) zůstat ve svý formální roli a tu hranici nepřekračovat.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VOY: ses vožralej?
    VOY
    VOY --- ---
    ADAMIRA: Nezlob se, ale myslim, ze tady neni dal o cem diskutovat. Pojdme se soustredit na tema skupiny, nikoliv na to co jsem ja cetl nebo necetl.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VOY: četl jsi co psala tady IF_?
    VOY
    VOY --- ---
    ADAMIRA: Reknes, zes nekoho vyhodil kvuli chlastu, on se ohradi ze nechlasta a ze sis to vymyslel, aby ses ho zbavil. Asi lepsi tam vubec nejit, nemuselo by z toho nutne vzejit nic dobryho.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VOY: jaký právní komplikace pro firmu?
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    IF_: Myslím, že kamarádka adiktoložka nemá pravdu, je to INDIVIDUÁLNÍ. Někoho ztráta zaměstnání nakopne to řešit, opravdu. Samozřejmě nezpochybňuju to, že lidem ve fázi popírání svého problému je to vlastně jedno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam