• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHARQUITAŽižkovské mezidvorky
    SHARQUITA
    SHARQUITA --- ---
    MIKATCHOU: v plánu je festival dále rozšiřovat, tím pádem inspirovat i další lidi... to, že by taková akce probíhala dvakrát ročně je už dobrý začátek... tady téměř žádná tradice dvorků není a všechno nelze hned, ale postupně, aby si lidi zvykli a po čase zjistili, že se jim to vlastně líbí... nemůžu lidi jen tak donutit chodit na dvorky a setkávat se tam, když to doteď nedělali :)
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    nejlepší by byly nějaké dlouhodobější projekty, nejen jednorázovky, myslim že dvory maj silný potenciál se stát místotvorným komunitním meeting pointem, místem, kde se místní lidi můžou potkávat... hlavně to uchránit před komercí
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    SHARQUITA: ok, tak až budu něco vědět, tak se ozvu...zatím budu sledovat..
    SHARQUITA
    SHARQUITA --- ---
    GULDUR: no, to by bylo super :) sice by to nebyl dvorek, ale v rámci Mezidvorků by se to mohlo propagovat, spolupráce, atd. :)
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    ja jsem pro jakoukoliv kulturni osvetu, at uz vizualni, nebo hudebni, zizkov mam kousek, takze jen do toho
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    SHARQUITA: já to myslel klidně i na hudební (hlukovou) produkci - přemejšlím o dlouhodobější spolupráci s MČ Praha 3 ohledně technických prostorů Karlínského tunelu, tak možná tam něco třeba?
    SHARQUITA
    SHARQUITA --- ---
    My jsme dělali afterparty ve sklepě, který je momentálně nevyužit... pokud by majitelé souhlasili, věřím, že jako galerijní prostory by to šlo... by byly otevřeny jen na Mezidvorky, ale postupem času i třeba napořád nebo na klíč :)
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    SHARQUITA: myslíš, že by do konceptu seděly třeba i technické místnosti nebo střechy větších budov (paneláků, skladů, kotelen)

    pozn. lobuji za industriální marast...
    SHARQUITA
    SHARQUITA --- ---
    Díky za podporu :) Další ročník chystáme na jaře a pevně doufáme, že se nám rozšíří, v jednání už máme další tři, včetně dvorku s Betlémskou kaplí v Prokopce. Pokud máte nějaké návrhy, budeme vděčni ;)
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    super nápad..jako žižkovák souhlasím a podepisuji v plném rozsahu
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    výborný nápad, škoda že jsem to propásla. Právě jsem v Budapešti, tady je snad v každém mezidvorku hospoda, promítací plátno, bar... a taky spousta squat bars. Uplně jiná atmoška než v Praze...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam