• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    BPB
    BPB --- ---
    no vypadalo to že se musim registrovat..to ja nerad :)
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    BPB: na flattru voe:) rozklikni ten odkaz a precti kratouckej navodek
    BPB
    BPB --- ---
    kde se ten sranec dá stahnout..ja na nejakej flattr nehraju teda :))
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    DRASTICS: presne to sem si taky myslel:) ale co už.. kolotoč formuje dál, jak je vidět..;-)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    JJ - jsme ty nejprisnejsi z nejprisnejcich, taky nechapu, myslel jsem si ze si alef splet adresu a nebo ze to je reklamni tahak, aby si to vic lidi koupilo :)
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    Ahoj, jenom hlásíme, že jsme zásadně předělali a doplnili tu encyklopedii Czechteku, je ke stažení na http://www.hypno.cz/eknihy/ a píšeme ti proto, že jsme tě zmínili v části „Závěr a poděkování“, tak na to jukni jestli je to OK. Ta e-kniha se dá na té stránce stáhnout zadarmo a bez registrace přes ten systém Flattr. Na tuhle zprávu prosíme neodepisuj, místo toho pokud se ti kniha líbí, tak jí pošli svým přátelům, díky a ahoj! :)

tak tohle je dobrej vtip. Preej jsme s draxem, kabem a rudlou formovali freetekno scénu v čechách.
    víc vás tam nevidím:D
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    SKALPELKA: no zas bych to tak neprehanel :)
    DRASTICS: takova klada jako na WH tam snad nebude
    SKALPELKA
    SKALPELKA --- ---
    BPB: :-D já si myslim tak minimálně 8 třebas)
    BPB
    BPB --- ---
    SKALPELKA: no..ještě spolu s Kojotem sme minimálně o 5 pět "moudřejší" :P
    SKALPELKA
    SKALPELKA --- ---
    BPB: prej omladina:-D to si tak starej:-D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    ARASHID17: Ja vim, ze Johan si svuj uz bookovala, druhej nevim, ale normal stan se spacakem do -10? :) Jesli bude cim, tak bych vzal este par matrací z Whousu (esli se tam bude moc dat dostat) . . . . a jinak dodavky, auta, klasika, ja ale spim klido pred bednama :)

Hostu se par nazvalo, ale nejaxe prostridame ;)
    BPB
    BPB --- ---
    SHAMAN23: uz sou obsazeny kamo ;D halt omladina bude zase spat pred bednama
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    ARASHID17: dobra otazka, jak to vypada s pokojema? na vsech lavicich, gaucich a vetsine zidli sem tam uz spal, tak bych zkusil pro zmenu postel
    ARASHID17
    ARASHID17 --- ---
    Ahoj KOlotoč :)...chystáme se na Borek v téměř plné opidum sestavě,bude i nejaky prostor pro hosty na hraní?A jak je to tam s přespáním.JInak se těšim(e).. :)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Já bych měl mít doma někde cca metrovou zářivku, zjistim v jakym je stavu.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Tak co Borek, borci . . . . . ma nekdo nejaky napady? Zkusim vyrobit 4 smajlíci o prumeru cca 50cm, kazdej jinou UV aktivkou.
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Už i v Blesku . . .
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    DRASTICS: Taky se hlasim az na ouklid, vyrazim hned jak pujde, lec nevyjedu driv, nez bude jistota, ze prijedu dom a nebudu moc dat horkou koupel. Ta sprcha jednou za tri dny po Rudovsku zadna slava :)
    BPB
    BPB --- ---
    RUDLA: vo co dee ? :) nefachá mi to..vem to jeste jednou !

jináč zítra jedu na ten privátek bohužel...až nekdy cca 22 hod ze Stodůlek.. tak kdyby jste chtěl někdo svízt.. 1,2 místa budou cca ..tak cink: 775 30 57 57
    KAB
    KAB --- ---
    DRASTICS: nijak sem pracovne z Rychnove, uzijte si to teda v Rychtove, snad se mi povede dorazit o vikendu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam