• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    BPB
    BPB --- ---
    KRISHNA: ted mi psal Drax do pošty něco jako..že to je teplý.. a že prej nejvetsi a nejkrutejsi system kterej použil nazev acid family sou majapurácu.. tak ja ted nevim... radsi si to ještě rozmysli voe .D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    já bych chtěl kolotoč acid family
    BPB
    BPB --- ---
    BPB: no a jak na to koukám..tak budete mít vlastně dyžtak mojí ikonku triku.. pohoda :D
    BPB
    BPB --- ---
    héj .. budou nějaký trička a 2,3 mikiny..zatim dohromady cca 10 ks, zatim 2 motivy:
    ceny: trika: 222,-Kč, mikiny: tam to jeste neni jasny: ale cca 450.- - 500,-
    kdybyste měl někdo zajem.. tak ID KUBAJZS do pošty .)

náhledy cca takhle: (bude to ale i v jinejch barvách provedený)

KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    DRASTICS: Ponorka dve
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Jo a jinak mi zas Saimon navrhoval nejaky mecheche ve Strakonicich, prej jinej podnik/klub/misto . . . .
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    COYOT: Naka kurva, nevim - spal jsem - Mikuláš? . . . . 2 hodiny prace a snad nenajdu dalsi . . . . vzdycky me to rozhodi v hrani maximalne nasere
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: kdo Ti projíždel desky??
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    A ted uz zase pohoda, mírutvůrce :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Este bych chtel tomu curakovi, co mi chmatal na desky a prehazel mi je na Babím vzkazat, ze by si zaslouzil prokopnout prdel idiot. Na CIZI desky se nehrabe !!! kor, bez optani, kde by samozrejme odpovedi bylo ne.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KAB: Asi kontakt . . .

KAB
    KAB --- ---
    DRASTICS: tvl to je podobnej fail jak s tema myma mk5 na draxtylu..doma zas hraly v pohode..jak ty to delas karle..asi aura nebo co.. :))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    SHAMAN23: Hele co ten laser? Kdyztak se tam zitra stavim a udelam to, páč je mi jasný, že jsi vytíženej prací a všema projektama, co tvuj zivot obnasi :) Bohuzel mam potrebu si nechat zase vypalit par bunek na sitnici
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Nevim jaxe mi to povedlo, vcera jsem gramec rozebral a kdyz jsem se dostal ke strevum, kde jsem zjistil, ze vubec nevim co - vsechny dratky vedly kam mely, taxem to zase slozil, jakoze na to sem kratkej, raminko jsem vytočil do nejvyssi pozice a ty vole on zase hraje, kazdopadne jen na take to domaci žvýkaní . . . . .

RUDLA
    RUDLA --- ---
    chalani. pidim se po neake nocni praci by nekdo vedel.. dekuju.. zatal..
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Někdo nějakej záznam z víkendu?
    KAB
    KAB --- ---
    DRASTICS: nevyslo mi to..co se ti s nima stalo?
    pristi party je 16.11 pekelny doly? uz bych mel mit auto, privezu svoje..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    kua, mam rozbitej gramec :/ Kab ma kufry, aby moh vozit, nedovez a tudiz jely moje bez kufru a v jedny zatacce sjel asi 20cm a zastavil se o dvere . . . . jsem z kola ven.
    BPB
    BPB --- ---
    díky díky dííík !
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BPB: jo, mam je v autě, chtěl jsem ti je dát, už jak jsem se potkali v bojanovicích, ale uplně sem na to zapomněl. K vyzvednutí každej den "Na hřebenech 8b" 9:30 - 18:00
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BPB: No snad je nekdo bral - Shamane, Krishnaku, Kubajzu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam