• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    KAB
    KAB --- ---
    LU_UCA: ajtakrajta..me se nak "nechtelo" hledat jak se to radio vypina, kdyz jsem byl rad, ze jsme dojeli..tak sem ho jen ztlumil..no asi moc :))
    uz je to v pohode?
    kdyztak muzes rict ze ridil delegat z vietnamu, stejnak neumim mluvit po šesky :P

DRASTICS: kamera?ja si nevsim ani jednoho semaforu po ceste, natoz kamery :))

tak zas priste kamaradi ;)
    BPB
    BPB --- ---
    LU_UCA: jízda to teda byla zběsilá :) .....myslim,že ste za nama jeli stejně rychle.. takže jsme obě auta projeli jeden prdelákov s radarem a kamerama tak 85km/h misto 50ti .... takže vítejte do klubu čekatelů na dopísek s modrym proužkem .D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    LU_UCA: kde stojíš? Já tu bydlim viď a mam kabely..
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    KAB: jen tak pro zajímavost... nějak se stalo, že zůstalo nejspíš zapnuté rádio po naší zběsilé jízdě z dolů a teď stojím na žižkově a modlím se abych sehnala někoho s kabelama dřív něž tam budu mít za stěračem přáníčko od četníků :D
    KAB
    KAB --- ---
    DRASTICS: ..s retizkem.. :D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    COYOT: Mko? Ty chces aby ti byl videt pupíček? Das si do nej pearcing? :D
    COYOT
    COYOT --- ---
    KUBAJZS: pic..
    já chci triko Mko... tmavomodry :D ... a mikinu černou, klokanku.. tj bez zipu :D

s díky :)
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    SAKJA_PANDITA: Není problém i na vlastní svršek , tenhle tyden to budu tisknout .)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    ikdyz ten UK style nemusim, tahle fraze me vzdycky dostava

Routemaster Records Route 37, Pig Snorter, International Rescue - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=RX2YakZ0Dyk
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    BPB: jojobdíky, premyslim o tom, avsak bych si donesla vlastni svrsek.

A vzhledem k Vanocnimu diktatku doufam, ze uz vsichni otvirate Pravidla ceskeho pravopisu a opakujete, aby to dopadlo lepe nez loni!,)
    BPB
    BPB --- ---
    SAKJA_PANDITA: přesně ták,...no..ale akorát tedy doufám, že Kubajz nadělal pár kousků navíc.. kdybys něco chtěla, myslim,že se tentokrát dělalo jen "na objednávku"
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    BPB: to je ten motiv z letaku z Meziricka, ze?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    14.12. Vánoční DiktáTEKKKKKK ;)
    KAB
    KAB --- ---
    DRASTICS: no to teda dik :))
    ale chapu..:)) a priste to bude lepsi..budem lepsi.. ;))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Jo a když tam vidim Koila o berlích ze stativů, tak to je fakt ďábel, co ho i peklo vyplivlo :D

KAB: Dyk poho, k ranu je to vzdycky fuška, kazdopadne dost si me bavil, unaselo se to v prijemny selekci a ne ty tvy vyzivny selekce hatlamatla vařim šopák :)

COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: jj příšte z těch brambor navříme trávoraáčky ;) já jich mám dycky dost :D
    KAB
    KAB --- ---
    DRASTICS: no to sakra..ja byl ze sebe nestastnej..v odposlechu to tentokrat ani tak nebylo, spis nehrat nekdy k 4h rano kdyz porad jeste neumim tak uplne nekalit.. :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    A teda po hudebni strance hodne krutost, jen ta technicka stranka, to bylo brambor pro celej regiment :) Ked s tim chceme nekde vystupovat, mame se este dost co snazit ,)
    KAB
    KAB --- ---
    DRASTICS: to jo no hehe :)

dobrej koment na fejsbuku:

Tomáš Smůlu
    dobra akcia a hlavne ty acidy to byla nadhera fakt luxus
    To se mi líbí · · Sledovat příspěvek · Před 20 hodinami

4 lidem se to líbí.
    Malej Tábík jo no ... raggajungle stage byla hafo dobrá

:))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    podaženej mejdan, este takhle za strizliva :)
    BPB
    BPB --- ---
    BPB
    BPB --- ---
    :)) to by čistě teoreticky šlo..ale věř mi.. nemá to význam.. celý to tam tak vibrovalo.že u všech videí stojí zvuková stopa bohužel za.. no... za hovno..
    ..kdybyste někdi věděl...jestli se to nedá prohnat nějakym programem ..a jak..tak to rád zkusim .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam