• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    RUDLA: Minimal je taky techno! ;)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    RUDLA: Rudo, tady jsi u technaru, minimal si sdilej jinde, dík :)))

neodolal jsem :) dobra muzika . . . . . . na spaní ;)

Pulsar Recordings 007 - Joey Jupiter - A2 - Untitled - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PjqJ5mU8VWY#!
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    dnes na radiu 1 v poradu ACIDELIKA od 23,00 hosti Insect Elektrika... doporucuju...
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    feer :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Tak jsou dva dotazy od Zdenka ze Shambaly :

a) Chtel by, esli by se neudelalo nejaky maly mejdylko mezi svatky, ja tu nebudu, takze mezisváteční pohoda privátek - je to na vás

b) Udelal by na ten výklenek mříž a mohly by se tam nechavat gramce a odposlechy a mohla by tam byt zkušebna. . . . . - známý, známý známejch atd, proste si chodit zahrat a na pivko večír . . . . byl by rád
    BPB
    BPB --- ---
    :))) máte 24 hodin, pak mažu ty zdroj soubory, nahodte nekde nejakou dalsi variantu kdyztak..ja sem posledni dobou bez napadu, pripominky vsechny chapu..hrajete si naslusnaky vsichni..a pak na ty party vypadate 3x vyndanejs nez tadle slecna .D
    DASH
    DASH --- ---
    KRISHNA: To vubec!

Ja do toho nemam co kecat, ale dala bych tu bitch s papirem uplne do hajzlu, prijde mi to takovy vyndany.., udelej Premo jen neco barevnyho ve vasem stylu ne..
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DASH: je ti podobná, trochu :))

RUDLA: mě se ten barevnej líbí, ale jako nějak zprznit ten luxorovskej by nebylo špatný ;)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---

tahle dle me nej . . . . . .

ale trosku podoba . . . . . [ FUCK YOU, YOU FUCKING FUCKS!!! / partyparty / 6.4.2012 / CR - Praha - Zličín ]

a taky mi to ne uplne sedi, kdyz to srovnam s lonskem
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    udelej rozbalenej darek ve kterym je hovno a jsme doma... nebo jestli chces bejt opravdu drzej tak si vyhraj s letakem na x masakr... to by byla teprv drzost s palcem nahoru))
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    kdo to je??? strasny...
    DASH
    DASH --- ---
    a co to je za holku?:)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Me se to libi, hranata verze je lepsi :))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: oooo prehanis moc moc moc Saharan ani tolik neumí! Navic sem se dobre vychrup :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: ty furt jezdíš jak prase, když jsme jeli z toho borku a tys měl na vleku hromadu krámů včetně dost úchylně přidělaný matrace a letěl si s tim po zasněželý mokrý silnici 120 v nějakym lese po víkendu, kterej tvoje smysly určitě nezbystřil o stavu auta nemluvě. Malá niance = smrt.. Ale ty na to máš štěstí, jak si řikal no... :)
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    a ještě se omlouvám, za mojí neschopnost při raním nakládání, ale byl to po dlouhé době víkend, kdy sem neměla na starosti tu mojí šílenou vlčici.Takže sem podle toho vypadala :D Ale díky moc, byla to super párty :) už se těšim na další, snad mi to v tom prosinci vyjde
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BPB: Ale samo se omlouvam, jsem si ty vesnice za horizontem nevsim no :(
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Kabat se ale urcite neusmíval a neukazal fakače :)

A Premysle otokare zvoráči, přestaň to dramatizovat a rozmazávat, stejne to byla jen takova ta vesnicka kamera co tam je jen na vystrahu :D
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    BPB: tak to je jedna radost za druhou, uz se tesim jak budu vysvetlovat ze sem neridila
    BPB
    BPB --- ---
    LU_UCA: jízda to teda byla zběsilá :) .....myslim,že ste za nama jeli stejně rychle.. takže jsme obě auta projeli jeden prdelákov s radarem a kamerama tak 85km/h misto 50ti .... takže vítejte do klubu čekatelů na dopísek s modrym proužkem .D
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    KRISHNA: ulice pod vítkovem 4 a měla bych čas buď dnes nebo každý den tak do 1 odpol.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam