• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    DASH
    DASH --- ---
    KRISHNA: To vubec!

Ja do toho nemam co kecat, ale dala bych tu bitch s papirem uplne do hajzlu, prijde mi to takovy vyndany.., udelej Premo jen neco barevnyho ve vasem stylu ne..
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DASH: je ti podobná, trochu :))

RUDLA: mě se ten barevnej líbí, ale jako nějak zprznit ten luxorovskej by nebylo špatný ;)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---

tahle dle me nej . . . . . .

ale trosku podoba . . . . . [ FUCK YOU, YOU FUCKING FUCKS!!! / partyparty / 6.4.2012 / CR - Praha - Zličín ]

a taky mi to ne uplne sedi, kdyz to srovnam s lonskem
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    udelej rozbalenej darek ve kterym je hovno a jsme doma... nebo jestli chces bejt opravdu drzej tak si vyhraj s letakem na x masakr... to by byla teprv drzost s palcem nahoru))
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    kdo to je??? strasny...
    DASH
    DASH --- ---
    a co to je za holku?:)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Me se to libi, hranata verze je lepsi :))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: oooo prehanis moc moc moc Saharan ani tolik neumí! Navic sem se dobre vychrup :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: ty furt jezdíš jak prase, když jsme jeli z toho borku a tys měl na vleku hromadu krámů včetně dost úchylně přidělaný matrace a letěl si s tim po zasněželý mokrý silnici 120 v nějakym lese po víkendu, kterej tvoje smysly určitě nezbystřil o stavu auta nemluvě. Malá niance = smrt.. Ale ty na to máš štěstí, jak si řikal no... :)
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    a ještě se omlouvám, za mojí neschopnost při raním nakládání, ale byl to po dlouhé době víkend, kdy sem neměla na starosti tu mojí šílenou vlčici.Takže sem podle toho vypadala :D Ale díky moc, byla to super párty :) už se těšim na další, snad mi to v tom prosinci vyjde
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BPB: Ale samo se omlouvam, jsem si ty vesnice za horizontem nevsim no :(
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Kabat se ale urcite neusmíval a neukazal fakače :)

A Premysle otokare zvoráči, přestaň to dramatizovat a rozmazávat, stejne to byla jen takova ta vesnicka kamera co tam je jen na vystrahu :D
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    BPB: tak to je jedna radost za druhou, uz se tesim jak budu vysvetlovat ze sem neridila
    BPB
    BPB --- ---
    LU_UCA: jízda to teda byla zběsilá :) .....myslim,že ste za nama jeli stejně rychle.. takže jsme obě auta projeli jeden prdelákov s radarem a kamerama tak 85km/h misto 50ti .... takže vítejte do klubu čekatelů na dopísek s modrym proužkem .D
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    KRISHNA: ulice pod vítkovem 4 a měla bych čas buď dnes nebo každý den tak do 1 odpol.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    LU_UCA: kde stojíš? Já tu bydlim viď a mam kabely..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    DUALCHANNEL: Tak co, da se klášter pít? I tak, ze jich muzes vypit aspon 8-10 a nepoblejt se/ neposrat se druhej den?
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    KAB: jen tak pro zajímavost... nějak se stalo, že zůstalo nejspíš zapnuté rádio po naší zběsilé jízdě z dolů a teď stojím na žižkově a modlím se abych sehnala někoho s kabelama dřív něž tam budu mít za stěračem přáníčko od četníků :D
    KAB
    KAB --- ---
    DRASTICS: ..s retizkem.. :D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    COYOT: Mko? Ty chces aby ti byl videt pupíček? Das si do nej pearcing? :D
    COYOT
    COYOT --- ---
    KUBAJZS: pic..
    já chci triko Mko... tmavomodry :D ... a mikinu černou, klokanku.. tj bez zipu :D

s díky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam