• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    BPB
    BPB --- ---
    takže co teda ? moc sem se toho nedozvěděl ? :D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: Asi to, ze tam byly tak dlouho nevyuzity ze skoro zrezli ikdyz je to nerez :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KAB: co je na tom paradoxního?? :))
    KAB
    KAB --- ---
    BPB: mam je ale Karel si zas kufry paradoxne po x dlouhy dobe co sem je mel doma odvez a navic sem bez kchary :/
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    tapetar Karel ma slabost pro psy:D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    nejhezci tanecník :)

BPB
    BPB --- ---
    VANOCNI DIKTATEK: no a ja bych měl prosbu na někoho do pléna..kdo má gramce technics s +-16, proste zrychleny/poštelovaný starý gramce a nebo ty nový MKněco..nevim jak se jmenujou

co KABATe ? dotahneš je ty? nebo je mate jeste nekdo jinej ?

diky, ja bych je fakt uvítal
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    COYOT: No hlavne pls oprav panel, at jsou vsechny speakony fnční, budou treba vsechny 4 nohavice . . . . dneska to bylo v planu, ale mas to u sebe ;) Díky!!!

Jinak ctvrtek jsme dohodly, ze v 5 budem mit sraz a vyrazime smer sklad, tak kdybys jel, kazda ruka dobra, nebo nas muzes pockat ve Vojaku
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: já se stavím ve čtvrtek po práci.. tj tak 5tá - 6tá ?? a přivezu rackovku.. chtel jsem ji nechat u vojáka... ale to neklaplo, tak je u kluká z WAXNY...
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: V patek zkoncim ve skole, dojdu na obed, domu se zbalit a porazim tam . . . . . este uvidime, jaxe dohodnem s tim Honzou, esli da klice nebo tam bude vcas, ci co a jako. . . . .
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: V šest končim v práci, případně bych se mohl asi utrhnout dřív.. Jak v pátek? V kolik tam chcete ject?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    V kolik kdo a jak muzete ve čtvrtek na stěhovaní a přípravu mejdanu . . . . . . at muzu dat vedet dodavce, vkolik co kde a jak?
    COYOT
    COYOT --- ---
    KRISHNA: pokud nezmizim na hory....tak jo:)
    COYOT
    COYOT --- ---
    povabilo..pár řádek a hned o 3 mejch kamarádech :D

Andělíček kouří trávu,čertík v pekle mrdá bábu,
    Mikuláš je nasračky..dostal včera kopačky,
    vykalenej ježíšek, ten zas šnupe perníček,
    vyhulenej Santa, v saních balí blanta,
    Nadárky se letos sere..svět de toiž do prdele !
    COYOT
    COYOT --- ---
    hale tak webu Vojáka píšou :

Popíjení a techno - Pátek, 14 prosinec 2012

Popis: Prý nějaká soukromá akce spojena s teknařinou v music hallu.
    Začátek v: 20:00 - za 7 dnů a 08:16 hodin.
    Trvání: není určena doba trvání!
    BPB
    BPB --- ---
    DRASTICS: jasny no.... normalne by se zaviralo kolem pulnoci..a chlapci by šli domu s 5ti-pivkem... heh :) ale takhle ....
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Tak druha stage na Diktat neni možná, definitivne . . . skoda, kuli 15ti lidem co tam budou jak cudlove sedet a klopit do sebe pivko . . . .
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: muze ti vzit rodecka. . . . a kdyztak se domluvis s Deiksacem naproti pres ulici, chrchla druha savle, tak ze by ji opravil, tim mi vyresis jeden problem co mi trápí.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: Myslíš přepěťovky? To už jsem domluvenej s coyotem na pátek nějak..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam