• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    SHAMAN23: btw. pak je ještě potřeba něco na ovládání a mooncha stojí 12k
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    DRASTICS: otázka jak moc je vysvícenej, kdyby ty diody byly na polovině životnosti tak bych do něj nejvíc šel! ale jestli je to totálně vysvícený tak nevim nevim, protože na nový diody prostě nemáme
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Tak jo, začnu vás hrotit někdy po novym roce, nebo můžete něco přinest do shambaly, udělam transparentní účetnictví a sponzory bude zavalovat nehynoucí sláva :))))
    KAB
    KAB --- ---
    KRISHNA: jasny rad neco prispeju..
    VOXDEI
    VOXDEI --- ---
    COYOT: taky tak...8´)
    COYOT
    COYOT --- ---
    BPB: já končím v pátek v 19 takže pak se uvidí no.. mám nakonec místo noční denní, tak pohoda:)
    BPB
    BPB --- ---
    kdo dete všecko v patek na cirkusákyyy ? :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Bazar hudebních nástrojů a techniky
    http://www.midi.cz/Comment.aspx?id=117585

taky neni zly z 45ti na 9

laser RS-800RGY | Lasery Proline | SOH.cz
    http://eshop.soh.cz/lasery-proline/i10-laser-rs-800rgy
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Rád se zapojim do skládačky a mam volnej spořící účet, kterej nevyužívám . . .
    BPB
    BPB --- ---
    no a nebo bysme mohli založit nějakou nadaci / občanský sdružení ... ne ? a normálně pumpovat stát o finanční podporu na kulturní akce :))
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PANIKA: už pár let... řikam si, že už na to jsem starej, abych byl furt socka, ale furt ne a ne se to nějak změnit :))
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: koukam ze mame stejny problemy s cash flow :D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: presne to jsem ted psal Kubajzu :) zesicek . . . . a dodavcicku :)))

Jinak skladacku nejsem proti, akurat uz to tu jednou bylo, ale nakonec vsichni nemeli, aby dali . . . . kdyz si to vezmes na starost ja jsem jedine pro
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: tjn, karlik první kalba po x měsících, co neskončila v mínusu a už něco kupuje.. :) ale taky jsem pro.. Santa má pravdu v tom, že ty trubice maj hodně nízkou živnotnost, můžeš se vo ně starat jak chceš, ale stejně je rozflákáš :) Radši bych ale koupil nějakej zesík, co udělat nějakou kolotoč unii, jejíž členové by každej měsíc příspívali pár stovek? Já osobně nejsem schopnej odevztad peníze, když nějaký mam, protože se mi to prostě nestává, ale zase když musim každej měsíc něco dát, tak si to dam nějak stranou a počítam s tim..
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    DRASTICS: pekny to muzes koupit za ty prachy z tricek
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: no vida a pak ze buh neexistuje :D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PANIKA: No při balení jsem jí zkusil zapnout a naběhla.. nechápu, v noci jsem to zkoušel asi pětkrát a to ještě tak hodinu po tom, co naposled shodila jistič..
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    btw co ta vase 5050? abych si dal trochu vanocni skodolibosti :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Bazar hudebních nástrojů a techniky
    http://www.midi.cz/Comment.aspx?id=117322
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    hoden dobry, díky všemu živému a jakkoukoli merou podilejicimu, taky utahanej a este se zitra jede na statek to vyskladat z dodavky . . . brrrr
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam