• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    SKFET
    SKFET --- ---
    Dobrý kačer vám všem :-) hele tak silvestr na bárku je potvrzen od šéfový, ale jelikož jsem byl odejit, tak by bylo fajn se možná na nějakejch detailech domluvit s ní (hlavně co se techniky a hluku týče) btw nejni na silvestra nějaká vyjímka o nočnim klidu...?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    774109943
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    okay a někdo číslo na koila? :)
    COYOT
    COYOT --- ---
    KUBAJZS: no s tou zvěří bych byl vopatrnej :D znáte to všichni dobře néé ..jasnýý v pohodě... nejsme hovada..

druhý den odpoledne..

"ty krááso !! kdo tady ulomil to zábradlí ?? a kurva..voe kdo poblil tu zed ?? no kurva :D který hovado položilo na kamna tu plastovou misku" ??

atd....

chápu Přemu, přeci jen, pár mejdanu sem tam zažil a pokaždý byť bylo všechno v klidu..dycky to něco vodsralo:D hospoda asi ideální :)

BPB
    BPB --- ---
    šak já vim, že ste všichni skoro svatý :)...ale necháme radši na jindy .)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KUBAJZS: To ne, na silvestra tam je Faith in sound
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KRISHNA: Preci nejsme zadna zver aby jsme neco rozbijeli ne , a
    nebo muzem zustat chlastat v shambale az do silvestra :D
    DASH
    DASH --- ---
    KRISHNA: jo pojdte dat neco v Praze,ja se zas nechci vzdalovat protoze mam moc prace do skoly a takhle budu moct kdykoli jet makat:)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KUBAJZS: Přema se bojí, že mu zničíme chatu, která neni jeho.. což trochu chápu.. v hospodě toho moc rozbít nepujde a na silvestra bych se nechtěl nijak materiálně uskromňovat :))
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KRISHNA: Jsem pro udelat neco u roberta v hospode , chatu nam stejne nikdo nepuci , nebo snad ano BPB:
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BPB: dyk

A silvestr teda jak? Mejdan u skfeta v hospodě, nebo nám někdo pujčí tu chatu? :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    A s kym mam vykomunikovat tu Shambalu? Draxi? Nebo mi pošlete číslo na Máru
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    KRISHNA: ja dobral predevcirem...shiat no...
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    taky beru antibiotika :-/
    COYOT
    COYOT --- ---
    KRISHNA: zdravotní stav nasvědčuje tomu, že fakt nikam nepojedu :/ jaro ne jaro...
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    COYOT: jj, kašli na hory, je tam jaro.. :))
    LIVEINPEACE
    LIVEINPEACE --- ---
    Veselé Vánoce....
    COYOT
    COYOT --- ---
    veselý a kysely partičko :)

28 Shamabala,,uvidim.. měl jsem jet nahory..ale v tomhle jarním počasi nevim,co bych tam dělal... tak se možná ukážu.. a v tom případe bych asi mohl vzít i odposlechy :)
    BPB
    BPB --- ---
    KRISHNA: mam 2 plachty, nic viic
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    OKay, takže co shambala, nechce se mi zase do Měchochlup, někdo, kdo by pujčil/dovez techniku? Mam gramce a Rodeca, potřebujem odposlechy/zesík/plachty. Nebo nebudete mít do tý doby někdo cestu přes Měcholupy? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam