• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KUBAJZS: kolik?
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    DRASTICS: samozrejme ze kdy by nebylo co do ni nalozit , tak je to hodne zbytecny, kdyz to zere jak tank
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KUBAJZS: Uvidime, esli bude mit koil techniku na party, nebo kluci sezenou apec na jihu, je dodavka jez uveze 2 lidi imho dost prebytecna z pohledu vypravy
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    ja bych tam rad jel svým autem , jestli mi neco kluci prihodi na naftu coz asi jo , tak bych mel jedno misto :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Tak este chtela Skalpelka. . . . ja bych tohle nechal az treba na ten tyden pred, je to za mesic, kdo vi co bude, kdyz by chtelo jet vic lidi, tak proc nevybavit este jedno auto, kdyz se slozime na benal ;) sharan 7 míst . . . .
    BPB
    BPB --- ---
    LU_UCA: buď asi jednim os.autem a nebo os.auto + dodávka.. to se jeste uvidi no, dáme ti tedy vědět :)
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    jak tam jedete? nebylo by příp. místo u někoho v autě? berte mě jako levnou pracovní sílu.... :D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    MENURAK: Tak tak
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    MENURAK: Klub K2
    MENURAK
    MENURAK --- ---
    DRASTICS: 2.3.2013 budějice český??? to mě zajímá ;-)
    KAB
    KAB --- ---
    DRASTICS: pravej art neasi :P
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BPB: myslis to jaxem nosil kufr s mp3kama Paul van Dykovi, aby mel volny ruce a moh mavat davum fanynek :-D
    BPB
    BPB --- ---
    DRASTICS: hlavne nevynechej začátek svý dj kariéry.. o tom sem slyšel hodně ,D
    KAB
    KAB --- ---
    DRASTICS: fajn Guetto :P
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KAB: Hele jako klidne si do akrace par desek donesu, tam jsem este nehral, tak az si jednou budu psat djskou biografii, at si muzu psat o klub navíc :))))
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KOILER: hospoda v ovcarech na krizovatce?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: je to tranzistor, nekoukal, vůbec nebyl čas. Do konce tejdne vyřešim. Mech asi ne, ten potřebuje světlo, ale nějaká plíseň by se mohla chytit, toe pravda
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    ok ok, ale stejne, proste vite jak . . . . . veci patrej kam patrej ;) Neni Koiluv dvojkabel xlr-xlr nekde?

a myslite jako ze na membrane nemuze vyrust mech, kdyz je z papíru? :P

BPB: inac Koil trebuje svetla a Bohous by taky pujcil . . . . tak podle toho kolik bude K. trebovat . . . pockame, jaxe vyjadri

krishnaku, uz jsi koukal, na ten odpalenej odpor ty derbyny?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    jo, zustaly tam jen bedny a možná pár plachet (sbalenejch)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam