• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    BPB:pred vchodem test a pak a pekne kapsy ven :)))
    BPB
    BPB --- ---
    DRASTICS: správně! normalne bych na našich mejdanech začal kontrolovat lidi co maj v sobě, žádný sraní s tim !!
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: O nic si neprisel, spis si cojek rika, to je svinak, takhle to vykoulel ;)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    jop, soráč, že jsem nedorazil, přišel jsem v sobotu večer domu, bylo mi nějak blbě, usnul jsem a probudil se asi ve 3 :-x
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    PANIKA: Ja se na fotky ani nekouk . . . . :) Presne, sekuritaky, co strcej pazouru do prdele az po rameno .) bez gumovy rukavice a poradne zasmatraj
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DRASTICS: heh ja se toho KV bal uz podle fotek :)
    normalne vsechny prohledat na vstupu a nevhodny drogy jim vyfetovat!
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    uf, dík vsem co splnili povinost, jinak teda hruza, divim se, jak to ty lidi davaj, aby hrali v prazskejch baroklubech i vickrat nez jednou tydne . . . . . . potupný, ostudný, nezáživný :) KV 77 ne! Toe lepsi si zahrat doma . . . . nez pro lidi, co se prijdou cumet jak do kina a muziku maj jako podkres ke kecani . . . . . . . mrtvo . . . no dlouhy rozmejsleni po 5 brkach, esli v sobotu ridit ve 3 rano pres prahu, vydyndal jsem na baru pulcitron a vycucaval jsem ho cestou na palmovku . . . .

Stamina zato vypadala hodne prijeme, jak prostor, tak muzika . . . . . ale nejde si nevsimnout, ze to tam bylo nafutrovany speedem, coz bych dost nerad videl u nas . . . . je to vcelku nechutny.
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    KAB: njn sme vsici nasrany, ze dala prednost tobe pred nama.... a ze ti bude varit svickovou....:D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    RUDLA: tyjo leda veču rychlou . . . .
    KAB
    KAB --- ---
    KRISHNA: presne..:))
    a ver nebo ne, ma celej kanal = arsenal moudrych rad a veselych pisni nejen o zivote :D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    tak tutaj mam barzdo fajne mikrofalufke i do ni vlože zamražone frytki.

Typyčo, dobrá nálož :))

jak tam vysype půlku slánky... :))
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KAB: Hele běžte si ten románek řešit jinam :D
    KAB
    KAB --- ---
    LU_UCA: mluvis mi z duse puso, no a kdyz se to napoprve nepovede, vzdycky si jeste muzem dat frytki zejo

Gracjan Roztocki "Gotuj z Gracjanem - Frytki" - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-A1GoeYGO_s

dobrou chut pratele!
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    KAB: neboj zlato, mi tu svíčkovou vypilujem a pak budou všichni jenom slintat
    KAB
    KAB --- ---
    hahaha vtipalci, stejnak mi vsichni zavidite tu svickovou, kterou Lucka nikdy nedelala!
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    ROBOTON: Od toho budou ty "ranní rozcvičky" 10 min misionar, 10 minut na pejska a 10min na koně :D pekně podle Olgy Šípkové a teďka Véčko :D
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    LU_UCA: jen tvrde do nej do zmetka !! zadnou svickovou...po tom mu akorat poroste pupek !!! :DDD
    KAB
    KAB --- ---
    LU_UCA: Lucinko ty ty ty!
    zlobis!! (=mama z tebe bude mit opravdu radost, i bez auta:))
    BPB
    BPB --- ---
    LU_UCA: Kabe..slyšíš to? ..ráno "rozcvička"! ty seš prostě klikař !! :D
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    KAB: nj, bohužel už ti nebudu moct dělat taxika
    ale na tu svíčkovou si budem muset najít kuchařku, protože sem jí ještě nikdy nevařila, ale umim jí sníst, to mi jde taky dobře
    s colou se rozluč, to je nezdravé a ráno bude rozcvička !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam