• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    DASH
    DASH --- ---
    BPB: to doufame:) zima je muj nepritel..
    BPB
    BPB --- ---
    PANIKA: bude zas heater jako dycky.s tim rozdikem.ze tady se teplo bude drzet dobre. na vanoce sme v ty boude papung.deklovyy topili panu bohu do voken.jak se rika. ja tipuju.pro fajnovky. ze pred brdnama bude na 2 mikiny .)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    jeste bych pripadne za projekci ocenil najekej projekcni stolek a kdybyste vzali spagat, pac ten mi tusim dosel a asi se nestihnu nikam stavit pro novej. dikne

teplo, bude? me to je fuk, ale zenu to dost zajima, pac je chudak v tehlech mrazech vzdycky od brzkych rannich hodin venku a nechce mrznout jeste na kalbe..

ty lahvace budou asi branicky co?
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    BPB: Nachystej .)
    BPB
    BPB --- ---
    KUBAJZS: teď neni nic připravený, ale tak já teda něco nachystám
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    Oprášil sem staré kontakty s tiskáren a můžu zařídit tisk baneru - cena FREE
    Nějaké grafické návrhy BPB: ??
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Kdy budete nakládat věci? Zejtra večer? Sem v práci půl šestý, pak můžu pomoct. Nebo až v pátek?
    BPB
    BPB --- ---
    SHAMAN23: sem odkojenej tvoují projekcí..a ted me jako chces vodstrihnout jo ? palec dolu !

a jak povidá Drax...těšte se! ...dneska to tam docela prokouklo, místa na taneční kreace bude dost a dost ! :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    SHAMAN23: jsem si udelal mirror na kalbe, ani nevis :)))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Aaa to jsme nam uklidili komurku na patek, prisnaci teste se :D
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    PANIKA: von se ptal na moje videa bych řek

DRASTICS: nenechal... sry budete muset koukat na něco jinýho :-)
    BPB
    BPB --- ---
    KAB: jojoo.....ja mam tydle veci rád..ale nehraju to stejne.. by akorat vsichni upadli do moc velkyho tranzu :))
    KAB
    KAB --- ---
    BPB: Jammin' Unit & Walker - Rudolph Valentino (B-Side) si uz predstavuju v nakym hooodne dlouhym a presnym mixu.. mmmmmm :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    kdyz jsem si tu projekci odtahl sockou az na dohled jestedu, tak nekam po praze to proste musim dat :D
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DRASTICS: projektor jsem (zatim teda na dluh :) ) odkoupil ja a prosteradlo jste stejne naposled meli ode mne :)
    to ja jen tak drzkuju, ono mymu ajtackymu telu jen prospeje trocha telocviku, jestli to je fakt 5 minut od socky.. kazdopadne diky za nabidku
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    PANIKA: kdyz bys hodil propriety, muzu ti vzit karou ;)

nechal ten shaman nekomu ty jeho projekce? :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: ja jsem rad za kazdy dalsi ruce
    DRASTICS: cim dal tim lip :)
    takjo, ale beda vam jak tam dotahnu zkurvene tezkej kufr s projektorem a bude to tam napicu...
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    PANIKA: je a psal jsem i Igoroj,, jez nevi jak s casem, se kdyztak domluvili ;)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Ludo by si prej klidně taky zapromítal, projektor má
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    kamaradi, jak to je tedka v patek s projekci, je to vhodny prostor?
    bych zkusil kamosuv komp a shamanuv projektor...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam