• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    BPB:

DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: no to nevime, jak s tou kasou . . . . . pokud neco, uz to nezjistime
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PANIKA: No chvíli to s nima vypadalo bledě, každá část jinde, nakonec tam zustala ta papírová krabice a já si ani nebyl jistej, jestli jí chceš, nebo jestli si jí tam někde zbastlil na koleni. Ta knížka byla taky tvoje? :) Všechno to takhle ještě protunelovat přes kubajze, no jsem rád, že nic nechybí :)))
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    dik za prikladny sbaleni veci.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    tak este dve storky ze zaveru : jedem v michli vezu Koila a vidime prazdnej barak, tak že se čumnem :) zadelanej a dreveny dvere, tak do nich parkrat kopnu a vybehnou 4 ukrajinci s kladivem, ze co je jako deme vykrast, tak rikam je pardon, my hledame misto na mejdan :D prej opis si spzku, nas 3 vykradli . . . . rikam, ne my se chteli jen kouknout, pac chcem delat mejdan a tam kus dal stala jejich dodavka a on, to jste tak blby, tamhle stoji auto . . . no ja myslel, ze je to je lidí z toho objektu vedle - fail :))

No a pak mam story z lidlu, kdy si tam kolem kas tlačim těch 11 bas s prazdnejma lahvoňema, pekne dva sloupky a najednou ten přední ztrácí rovnováhu a řach :) křaaaaaach, cink, mrd, rozjeb - vsechno se zastavilo, pokladní, ochranka, lidi ve frontach, platicich cumej a ja na ne a rikam a sáááákra, taxem to posbiral, rozmrdlo se asi jen 5 lahví, taxme to s provozakem zametli a pak mi pekne vyplatil 16kilek :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    A kubajzoj zezelenala bunda :))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BPB: hehe, jak zamáz oči i ty Ondrovo bíglici :D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Jinak nejvííííc!!!!
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    nahazujte cely galerky !!! ;)
    BPB
    BPB --- ---
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    stesti, ze tam nejsem
    BPB
    BPB --- ---
    fotká z rána, 10:00 :)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Záhlaví? xD
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: kruty, to bych dal jako flyer :))
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    BPB: to se poresi, ja tu mam kdyztak jeden komp na reinstall, ale musim ho dat do vecera dokupy :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DRASTICS: se nam to tu nejak cykli, jeste aby nekdo delil nulou a jsme vsichni ztraceni!
    BPB
    BPB --- ---
    DRASTICS: nahradni pracovní vocas se mi brat prave vubec nechce..takze mate asi smulu :p
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---

nadsenej fanoušek :)))
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    tak si to užijte, já budu v práci jak . . .
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    PANIKA: No to Prema rikal, ze kdyztak vezme nahradni vocas :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam