• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    KAB
    KAB --- ---
    DRASTICS: neasi, kupujte vstupenky!!

KABÁT & BIG BAND TOUR 2013 - Prodej zahájen! | TICKETPORTAL vstupenky na dosah - divadlo, hudba, koncert, festival, muzikál, sport
    http://www.ticketportal.cz/cms_detail.aspx?id=2101

:))
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    turné pyčo :)
    Kdybyste toho měli málo, tak bychom mohli udělat ještě nějakou malou šambalu..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    A co teprv ta snura vyhledove ... :)
    KAB
    KAB --- ---
    KRISHNA: tzv "dvoják" :))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: No na jednom jsem prislibil hraní a delame jen jeden, Koil sehnal dobrej flek :)
    SKALPELKA
    SKALPELKA --- ---
    já jsem chtěla jet na jih, ale vlítlo mi do toho stěhování doma, u kterého musím být, mejdanů bude))
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    DRASTICS: ok.)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    a vůbec, co to je za újezd dělat dva mejdany na různejch místech v jeden víkend??
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KUBAJZS: heej, čolka sem chtěl zlanařit na smýkání
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    2 mista
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    DRASTICS: A Colek , mozna Matous a Martinka do patku daj echo..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    SUOTAM: V jiznich? Tam je to klubovka, jinak na tej weekendovce urco pujde ;)
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    DRASTICS: ciste nahodou, kdybych se k vam pridal a vzal sebou livko, je moznost,ze bych si nekdy rano zahral,nebo mate dopredu danej konec?
    DASH
    DASH --- ---
    DRASTICS: Dasha urcite, dik;)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Hele taxem slysel, ze ti co chteli jet nejedou bo co, takze jaka bude osádka rakety Praha - Budejice??? V sobotu tak 5-6 odjezd?

Ja, Kubajz, Prema Dasha asi taky ne? A mame 2 mista, maximalne 3, ale to bychom se hnacali, ale zacse vic lidu, vic srandy na cestach :)
    BPB
    BPB --- ---
    KRISHNA: dal sem si práci neasi :)) ..tak za 15min tam budou dalsi ..pro ty. kdo sedeli doma .)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BPB: dobrý fotky, ta poslední je nejlepší :))
    BPB
    BPB --- ---
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Stan pro 30 lidu, bar ve velky dodavce a prostor kolem ohne, bylo teplo pro vsechny, dobrej mejdanek :) Skoukli jsme i flek "za tunelem" a Prema ma neco nafotíno ;)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DUALCHANNEL: ta protiGora party, Drax dělal mejdan o asi 200 metrů vedle v létě. Muselo to bejt docela zajímavý v tom sněhu, je to takovej víc open, než hala.. :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam