• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    sem nejak patral a nasel dve me neznamy videja. . . .

diktat 2011 - hezky barvy

Vánoční diktát! 2011 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=ANGNZrSEUjY

a borotin 2009 tusim

KK - Draxtyle/Borotin - 2009 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=CtOktKruon8
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    jj a ja musim taky podekovat tomu vtipalkovi, co si tam drandi s crossfaderem jak nejakej picus a vzdycky mi to nevrati do polohy ve prostred a ja tam vzdycky 5 minut mix krutej jak hovado rikam joo to naklada, to se mi to povedlo a najednou vidim, ze si to jedu jen do ucha . . . . a stejne tak byl vytrestanej dan Kůň :)
    BPB
    BPB --- ---
    a kromě matrací a koz si musíme vyříkat ještě jednu věc vy vtipálci .D ...dlužim velký poděkování nějakýmu trollovi v pondělí - v Crossu: Nejdřiv si na hraní zapnu crossfader.....a pak někdo chytrej.. mr. Drax nebo Kapitankun si ho kvuli svýmu skillu při našem ping-pongu vypne a mě se to ani neráčí říct... .. a ja tam s tim jezdim potom jak čů*** a čumim že to nic nedělá.. jeste jednou díky ! :D
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    Pak tu mam holinky- sice sou vsechny levy.. no na prespolni beh to nejni ale v noci pred bednama, aby nazablo..:))
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    RUDLA: lepsi nez cigani:)
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    tyjo bajecny.. este neco najdu))) horsi nez cigani..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    a gauc na mejdlo samo taky berem
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    lawn sale :D Prodam nosny tram roubenky, staci si privezt jerab a nadzvednout si strechu :))

matrace a kartony berem, palety casem, na grilovacku zima trosku ne? :) Terarka prej asi paprik, do dvora az budu mit dodavku, nebo Karel, nebo Kubajz
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    asi tu otevru den veteše..
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    a dve docela velke terarka ale praskle, pro jesterky ci neco takove dobry...
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    jo a by se nasla dobra duse s dodavkou tak bych potreboval do dvora...
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    jo a palety
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    uz nevim kde jsem to zebral ale v altanu jsou velke kartony, jinak pudou
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    mam tu malej dvou mistnej gaucik a dve madrace uplne k hovnu..))) a myslim ze by se tady toho naslo vic, je tu strasnej bordel... (zapalit:L) potrebuju udelat grillovacku))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    super!!! :) pokud vy dva budete mit, myslim, ze shanka muze zkoncit, at se da taky nekde i tančit :)
    BPB
    BPB --- ---
    no.. a bez legrace.. během pár dní budu mít taky volný dvě 23-kový matrace ! :)
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    zalozme diskuzi Matrace23
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    my budem mit na byte cca do dvou tejdnu dve matrace free
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    no myslel jsem dost pro sebe - nějak jsem to celý bral spíš jako vtip s těma kozama a matracema
    ale když na nějakou trefim, vzpomenu si na tebe :D
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    WASHO23: Super potrebuju taky nejake matarace do auta tak 4
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam