• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: Listuju tutorialama, jak to nějak vymasterovat, ne že by to bylo špatný, ale vždycky může bejt líp.. btw, ty tvoje přenosky asi nejsou uplně výhra, příště snad radši necham ty svoje s rizikem, že se jim něco stane. Oproti vojákovi maj ty nahrávky dost horší RMS power, slyšitelný to asi moc neni, ale měřitelný jo.. Jo a z toho, co jsem poslouchal některý svoje mixy, tak když začíná další deska, tak jde slyšet jenom z pravý strany a až pak se připojí i levá.. To je špatně co/kde??! Nebo to může bejt taky těma přenoskama?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Krishnakuuuu davej muziku :D
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    DRASTICS: Tohle není první ani poslední člověk či firma, kterou podělal, a to mu ty lidi věřili. Všech jich lituju. Takže na něj pozor a lže jako když tiskne. . . . Sorry Patriku jestli to čteš, ale je to tak. Asi ani intervence ze strany lidu ti nepomůže.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Please rozšiřte to, tohodle člověka vážně ani smykem!!!! Další oběť

ID REQUIEM

!!!!!

OD: BARCA77 --- --- 16:16:33 31.3.2013 --- 25:10 :: úvodní stránka

Patrik byl prostě u mě a z krabičky vytáhl úplně nové sluuchátka a bráchovy úspory (4000)...když jsem s ním v pátek měla sraz, přijela jsem z jiný strany než normálně a nestihl je zandat...viděla jsem je a poznám urbanears, ikdyž mi tvrdil že byly sony...ale strčil je do kapsy a i po opakovaném vyzvání je prostě nevyndal...
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    OTZ: twl jako jo. ja se po tom klasteru dycky poseru. stejne jako po svijanech v praci.. spis bych ale rekl, ze oboje ma co do cineni s tim, ze se proste nedela sanace a jen se protahuje vodou. kdo zna vi, kdo ne, tak tomu ten prisernej smrad pri pruplachu ani radsi popisovat nebudu..
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    30.3 Na technařský frontě klid - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=zVEKfkskGJw
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    OTZ: posledně byl klášter 11° a mě osobně chutná víc, než braník a dneska bude zas :)
    BPB
    BPB --- ---
    OTZ: bude nějaky točený.značku nevim .)
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    ANGO:
    FILAA: dá se tam dostat celkem jednoduše ale fakt bych byl opatrnej a neprovařoval to !!! takže lézt tam jen v noci a když vás stopro nikdo nevidí. Jinak určitě hadry co vám neni líto zasrat na sebe a nějaký spolehlivý svítítko a bacha na díry...

ta místnost co je přímo pod bejvalym památníkem je fakt jak dělaná na nějakou apokaliptyckou párty, ještě jak je tam zřícená ta socha... fakt atmo
    OTZ
    OTZ --- ---
    o chuť toliko nejde, spíš o ty následky..:)
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    OTZ: nic proti, ale mě braník teda chutná víc než gambrinus.... ovšem budvar a kozla nezavrhuji
    OTZ
    OTZ --- ---
    símvás kupte nska jiný pivo než braník (géčko, budvar, kozel..) děkuji minule se mi z toho dělalo už trochu šoufl:)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    pruzkumy umi kazdej pindour, ale flexou na vrata, bedny do vnitr a mejdan pičo! :)
    FILAA
    FILAA --- ---
    tak dik, budu cmuchat dal, treba neco zjistim! Pak uz jen celovku na hlavu a de se na průzkum!!
    ANGO
    ANGO --- ---
    FILAA: je tam takovej kanál, kousek u schodů směrem na čecháč. malej, ale prolezeš. dveře zavařený mam pocit.
    BPB
    BPB --- ---
    FILAA: hale..jednou to nejak bylo otevřený.před lety.. už nevim co se tam dělo... tak sme nakoukly...a nebylo (s tim svetlem co proudilo přes dveře) vidět konec prostoru ...ani nalevo..ani napravo.. nikde.. fakt obrovsky.. co si pamatuju... a prijemná zima :) ...za komančů tam prej skladovali brambory :)
    FILAA
    FILAA --- ---
    me to tam fakt laka, ale nevim jak se tam dostat...prez ty dvere pod kyvadlem asi fakt ne.-) ty ses prez ty dvere dostal, nebo spis jak ses tam dostal??
    BPB
    BPB --- ---
    FILAA: ja tam jednou byl..,je to tam obrovský... stovky m2, stropy cca 4,5 m ? a je to tak pod 3tinou celý letný...dá se tam vlizt třeba těma vratama "pod stalinem" , který sou samo zavřený... ale třeba sou i jiny cesty
    FILAA
    FILAA --- ---
    DRASTICS: A vis neco o katakombach co sou udajně pod letnou?? Ja to hledal na netu a nic.....vlastne uz ani nevim, kde sem o nich slysel, kazdopadne bych to tam rad prolez jestli existujou:)
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    DRASTICS: jedna z nejoblibenejsich...
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Ty taky sledujes auditko ruiny/bunkry/kanaly . . . ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam