• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    KRISHNA: Tak to je skoro free, já čekal nějaký tisíce.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BIGG23: 109kč s DPH
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    KRISHNA: BTW, za kolik jste kupovali tu domenu?
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    KRISHNA: Good job! :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KRISHNA: jo komplet Přemova grafika, aby to nevypadalo, že sem to dělal já :))
    TIP
    TIP --- ---
    Klucí mam radost že se vám to vydařilo! Slyšel sem jen pozitivní ohlasy. Pro mě zas jedno velký ponaučení, "neřikej ano" na všechny pozvání ke hraní, když díky tomu přicházim o takovýhle akce:(
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Takže web

Kouzelnej Kolotoč - Kouzelnej Kolotoč
    http://www.kouzelnejkolotoc.cz/
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: prd zimní spánek, jen bych rád už konečně mel na některý z dalších party klid, a měl to tak jen zapojit, zapnul a hrát :) max uvnitř poladit EQ nebo pomery jednotlivejch pásem...
    navíc ted je jasná sestava zesilovačů.. a co si budem povídat toho Cresta zapnout na 16A jističi byl dycky problém.... ten už nejni....

jj na tu sabinu jsem ted koukal na midi.. když se pojede bez subů.. je procesing i pro odposlechy...no neni to krása? ;)

jen tedy budu rád když, budu mít na znovu zprovozneni dodávky...
    prodat PAčko a na zbytek se složit ??

PA je prodejný tak za 7čku...
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BPB: Nalakej je na sbírku motýlů :)
    BPB
    BPB --- ---
    DRASTICS: počkej počkej..to si nějak nerozumíme..vodjakživa se do backstage tahaly mladý ještěrky abys na ně udělal dojem... heej nee..pod vemu te do backstage neasi... to že ty seš zadanej neznamena..že musíš kazit legraci nám normálním !
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Jooooo a jeden dluh, pac vetsina tech, co se jich to tyka to tu čte : vysvetleni a pravidlo platici pro vsechny a nikoho nevyjimaje, vcetne me sameho. V backstagei nema NIKDO!!! co delat. Vubec me nezajima kdo s kym se zna, nebo pred kym se potrebuje ukazat, ze on je ten vystavni kousek kterej tam patří a musi se odlisit. Je to misto techniky a cloveka co bud hraje, nebo dela visual. Kazdej kdo je pritomnej je rusivej element pro hrajiciho, minule tam pipka vylila pivo do zesiku za 100K = hrozba vsemu a jakmile je tam jeden nasaknou se dalsi . . . . Neberu zasady privilegovanych nebo rozdelovani na ty pred bednama nebo za bednama, jako vytvarej "nektery" soundy. Jsme tam vsichni. Nerikam nehodit si bundu, neco nekde nejak, ale proste postavat a vykecavat, lajnovat si fofry apod proste nein, je to prevence. Konec hlaseni :)
    BPB
    BPB --- ---
    jako je fakt..že za tech 14 dní co nekouřim bych měl mít 600,- navíc v peněžence... počkej kouknu se tam... hele furt stejný hovno tam je :D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Ale jako ne vid, to ze chci 4 kanal procesor vim cca 2 roky od porizeni subů, ta sabina za 17 mi prijde fer . . . . . . . . . nasypejte zlatacky at se neco muze koupit, Kaja to dela co muze porad, ale ostatni radsi trojku mesicne bezduše prolejou hrdlem a proventilujou plícema, vite sami nejlip . . . . . .
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    COYOT: aaaa pan se probral ze zimniho spanku a vi jak by se co melo delat a jak by to bylo dobre :)))
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    DRASTICS: mě ukradl 10 000 z účtu, takže mě to nepřekvapuje. Báro, Báro.... že sis nedala poradit
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    COYOT: jo sem pro, budu se angažovat, jak jen budu moct .))
    COYOT
    COYOT --- ---
    pic kluci..než to zavane prach a dojedem na další party...

co s tím processorem ???

podle všeho je náchylnej na podpěti.. páč potom co Dan vygooglil a přehodili jsme processor na jinou fázi.. už nespadnul... to by asi značilo dle všeho,že zátěž agregátu nebyla ideálne rozložená, když to houpalo takže padal processor.... otázka je jak moc je to citlivý na výkyvy....

ale stejne..pokud by se chtěl brát nekdy zvuk v sestavě sub- bass - vršek .. tj 4 pásmo.. tak nás obměna stejne nemine...

nějaký nápady ???

tenhle typ nemá ani žádný RS 232 rohrani nebo ETH, aby byl jednoduše přehratelnej firmware.. já bych ho začal prodávat...

dám řeč s Martym..ten má nějakýho RANE.. DBX je klasika...

případne v práci poladím dost dlouhej kabel ETH aby se dal zvuk ladit s kompem před bednama... tedy to pro případ nějaký party uvnitř... zvuk na ven musime dát konečne do cajku... zkusim domluvit na uřadě a na hřišti nějaký čas na testování.. meřeni.....

v práci si pujčím měricí mikrák... ESERU na meřeni mám.....

jen to bude nejspíš někdy v týdnu a dopoledne.. aby to sralo co nejmín lidi..

KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: OKay, tobě se líbí dvakrát zanalogovaná a pak zdigitalizovaná nahrávka něčeho s čim se někdo mazlil aby to znělo podle jeho představ a mě se líbí něco, co zní tak, jak si dotyčnej přál, aby to znělo.. nevidim moc špirit v tom připravit track o jeho kvalitu ..

no nic, už konvertuju, za pár hodin to bude někde na netu
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Esli chceš vyvonenej mixíček, uděj doma srovnej v traktoru a vymazlíkuj :) Naopak bych to soup na cédo, přehrál na kazetu, ve dvojčeti na druhou kazetu a pak to znova zdigitalizoval . . . . . :))

Jinak ani nerozumim to o cem skoro mluvis, takze poho, preosky beru auomat vzdycky, pac dve jsou na kalbe malo! Pred rokem a pul se koupily novy jehly a snazim se o ne pecovat ;) Muze bejt v haji kabel, mixak, dira na vystupu, tvuj prijimac, blbe nasroubovany - vnoci na jedny prestal hrat kanal, taxem vymontoval profouk, olíz a na 3tí našroubení začlo bejt ok . . . . . nevim.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: Ty seš úchyl :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam