• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    COYOT: aaaa pan se probral ze zimniho spanku a vi jak by se co melo delat a jak by to bylo dobre :)))
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    COYOT: jo sem pro, budu se angažovat, jak jen budu moct .))
    COYOT
    COYOT --- ---
    pic kluci..než to zavane prach a dojedem na další party...

co s tím processorem ???

podle všeho je náchylnej na podpěti.. páč potom co Dan vygooglil a přehodili jsme processor na jinou fázi.. už nespadnul... to by asi značilo dle všeho,že zátěž agregátu nebyla ideálne rozložená, když to houpalo takže padal processor.... otázka je jak moc je to citlivý na výkyvy....

ale stejne..pokud by se chtěl brát nekdy zvuk v sestavě sub- bass - vršek .. tj 4 pásmo.. tak nás obměna stejne nemine...

nějaký nápady ???

tenhle typ nemá ani žádný RS 232 rohrani nebo ETH, aby byl jednoduše přehratelnej firmware.. já bych ho začal prodávat...

dám řeč s Martym..ten má nějakýho RANE.. DBX je klasika...

případne v práci poladím dost dlouhej kabel ETH aby se dal zvuk ladit s kompem před bednama... tedy to pro případ nějaký party uvnitř... zvuk na ven musime dát konečne do cajku... zkusim domluvit na uřadě a na hřišti nějaký čas na testování.. meřeni.....

v práci si pujčím měricí mikrák... ESERU na meřeni mám.....

jen to bude nejspíš někdy v týdnu a dopoledne.. aby to sralo co nejmín lidi..

KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: OKay, tobě se líbí dvakrát zanalogovaná a pak zdigitalizovaná nahrávka něčeho s čim se někdo mazlil aby to znělo podle jeho představ a mě se líbí něco, co zní tak, jak si dotyčnej přál, aby to znělo.. nevidim moc špirit v tom připravit track o jeho kvalitu ..

no nic, už konvertuju, za pár hodin to bude někde na netu
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Esli chceš vyvonenej mixíček, uděj doma srovnej v traktoru a vymazlíkuj :) Naopak bych to soup na cédo, přehrál na kazetu, ve dvojčeti na druhou kazetu a pak to znova zdigitalizoval . . . . . :))

Jinak ani nerozumim to o cem skoro mluvis, takze poho, preosky beru auomat vzdycky, pac dve jsou na kalbe malo! Pred rokem a pul se koupily novy jehly a snazim se o ne pecovat ;) Muze bejt v haji kabel, mixak, dira na vystupu, tvuj prijimac, blbe nasroubovany - vnoci na jedny prestal hrat kanal, taxem vymontoval profouk, olíz a na 3tí našroubení začlo bejt ok . . . . . nevim.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: Ty seš úchyl :D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BPB: no čim víc se v tom hrabu, tim víc jsem z toho zklamanej, jeden kanál hraje víc než druhej (což hrál celou noc, ale bylo to vidět jen na ledkách), v uplně tichejch pasážích to šumí podle grafů to má hroznou dynamiku a je tam slyšet praskání u dost desek.. něco s tim spácham a naházim to sem..
    BPB
    BPB --- ---
    KRISHNA: projed to nejakou autokorekcí hlasitosti, pridej 5procent na rychlosti .) a sup s tim ven :D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: Listuju tutorialama, jak to nějak vymasterovat, ne že by to bylo špatný, ale vždycky může bejt líp.. btw, ty tvoje přenosky asi nejsou uplně výhra, příště snad radši necham ty svoje s rizikem, že se jim něco stane. Oproti vojákovi maj ty nahrávky dost horší RMS power, slyšitelný to asi moc neni, ale měřitelný jo.. Jo a z toho, co jsem poslouchal některý svoje mixy, tak když začíná další deska, tak jde slyšet jenom z pravý strany a až pak se připojí i levá.. To je špatně co/kde??! Nebo to může bejt taky těma přenoskama?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Krishnakuuuu davej muziku :D
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    DRASTICS: Tohle není první ani poslední člověk či firma, kterou podělal, a to mu ty lidi věřili. Všech jich lituju. Takže na něj pozor a lže jako když tiskne. . . . Sorry Patriku jestli to čteš, ale je to tak. Asi ani intervence ze strany lidu ti nepomůže.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Please rozšiřte to, tohodle člověka vážně ani smykem!!!! Další oběť

ID REQUIEM

!!!!!

OD: BARCA77 --- --- 16:16:33 31.3.2013 --- 25:10 :: úvodní stránka

Patrik byl prostě u mě a z krabičky vytáhl úplně nové sluuchátka a bráchovy úspory (4000)...když jsem s ním v pátek měla sraz, přijela jsem z jiný strany než normálně a nestihl je zandat...viděla jsem je a poznám urbanears, ikdyž mi tvrdil že byly sony...ale strčil je do kapsy a i po opakovaném vyzvání je prostě nevyndal...
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    OTZ: twl jako jo. ja se po tom klasteru dycky poseru. stejne jako po svijanech v praci.. spis bych ale rekl, ze oboje ma co do cineni s tim, ze se proste nedela sanace a jen se protahuje vodou. kdo zna vi, kdo ne, tak tomu ten prisernej smrad pri pruplachu ani radsi popisovat nebudu..
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    30.3 Na technařský frontě klid - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=zVEKfkskGJw
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    OTZ: posledně byl klášter 11° a mě osobně chutná víc, než braník a dneska bude zas :)
    BPB
    BPB --- ---
    OTZ: bude nějaky točený.značku nevim .)
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    ANGO:
    FILAA: dá se tam dostat celkem jednoduše ale fakt bych byl opatrnej a neprovařoval to !!! takže lézt tam jen v noci a když vás stopro nikdo nevidí. Jinak určitě hadry co vám neni líto zasrat na sebe a nějaký spolehlivý svítítko a bacha na díry...

ta místnost co je přímo pod bejvalym památníkem je fakt jak dělaná na nějakou apokaliptyckou párty, ještě jak je tam zřícená ta socha... fakt atmo
    OTZ
    OTZ --- ---
    o chuť toliko nejde, spíš o ty následky..:)
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    OTZ: nic proti, ale mě braník teda chutná víc než gambrinus.... ovšem budvar a kozla nezavrhuji
    OTZ
    OTZ --- ---
    símvás kupte nska jiný pivo než braník (géčko, budvar, kozel..) děkuji minule se mi z toho dělalo už trochu šoufl:)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    pruzkumy umi kazdej pindour, ale flexou na vrata, bedny do vnitr a mejdan pičo! :)
    FILAA
    FILAA --- ---
    tak dik, budu cmuchat dal, treba neco zjistim! Pak uz jen celovku na hlavu a de se na průzkum!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam