• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    BPB
    BPB --- ---
    KRISHNA: probehnu kufrik, ale..to asi bude tim tvym ranim hranim spis.. se mnou si poustel jen jeden vinyl
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Od mejdanu mi chybí deska mark nrg - brain is the weapon, kterou sem ani nehrál a jeden obal od braina, kdybyste na to někde narazili, tak se ozvěte .)
    DASH
    DASH --- ---
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    :DDDD
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: si tentokrát chodil chcát ven jo??
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    a to jaxe tam nekdo sam na sebe snazil zavolat sanitku ?? Jinak dik hespeleru za intervenci a pomoc na baru :) pak me taky dostal typek,kdyz jsem byl chcat a typka ne bud se mnou venku a on ne ne,musim uz musim dovnitr,potrebuju muziku :D

Jinak ted sem vracel laser a jaxem ho nes pod kridlem taxem mu prstama prokrap sklicko,to sem si videlal :( je tam nejaky special
    DASH
    DASH --- ---
    BIGG23: Igor se ho taky na chvili snazil uklidnit..ale pak se proti nemu postavil jeste k tomu nejakej jeho kamos...
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    DASH: Já jsem se mu chvíli snažil bejt oporou, tj. chtěl jsem mu pomoct s tou náloží, která mu vybouchla v hlavě, ale jelikož byl natolik agresivní, že mě pořád chytal pod krkem a já měl sto chutí s nim praštit o zem, tak to prostě po pár minutách zkrachovalo. Hold potřebuju ještě zkušenosti a tu práci v DropInu :D
    COYOT
    COYOT --- ---
    :D a pak se neni čemu divít, že nejsou reporty ;)
    DASH
    DASH --- ---
    BIGG23: no tyvole.. ja jsem se docela bala o zdravi tohohle cloveka...
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Stát chce zvýšit pokuty, za hlučnou party v noci až 15 tisíc – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/297769-stat-chce-zvysit-pokuty-za-hlucnou-party-v-noci-az-15-tisic.html
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    BIGG23: A ještě bych zapomněl na týpka venku co řval : ,, Já chci žít, žít, žít, žít!!!!!! :D Asi kombinace všeho, hlavně peří, nechutný. Tam skočil při první příležitosti Kubajzovi do dodávky a nechtěl vypadnout, pak se ještě chytil za přední kolo, ze kterýho ho bylo těžký servat. Když se mi to povedlo, chtěl mě zabít!!! :DDDDD
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    BPB: Co jsem tam pár lidí poznal, tak byli mozkem jinde :D A dle jedný slečny, všichni měli takovej halucinační rybí nádech, takže . . . :D

PANIKA: Tak proto neni www.hostomicefreeteknival.23 . . .
    BPB
    BPB --- ---
    nechapu co tam ty lidi na tom mejdanu dělali...nikdo neni schopnej napsat ani report .D
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    BIGG23: bejvavalo pred 20 lety :)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    KRISHNA: Tak to je skoro free, já čekal nějaký tisíce.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BIGG23: 109kč s DPH
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    KRISHNA: BTW, za kolik jste kupovali tu domenu?
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    KRISHNA: Good job! :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KRISHNA: jo komplet Přemova grafika, aby to nevypadalo, že sem to dělal já :))
    TIP
    TIP --- ---
    Klucí mam radost že se vám to vydařilo! Slyšel sem jen pozitivní ohlasy. Pro mě zas jedno velký ponaučení, "neřikej ano" na všechny pozvání ke hraní, když díky tomu přicházim o takovýhle akce:(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam