• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    RUDLA: kdybys chodil na mejdany, vis o cem je rec ;) fotka bohuzel neny
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    DRASTICS: nic jsem nenasel???
    BPB
    BPB --- ---
    ja klidně taky jetě přitopim.. co dělá kurva ten zmrvenej leták na facebooku..ty umělče ? :D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KOILER: Super že ses zapojil s tvou troškou, tady se to musí pořádně vysírat, prudit a nadávat si . . . . nějakej var a ego, at se readeři nenudej :)))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Tak v patek čaune

KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KOILER: Pan oslavenec se taky ozval :))
    KOILER
    KOILER --- ---
    zrovna tak moc nechapu tu druhou udalost na fb
    KOILER
    KOILER --- ---
    hm a co takhle vubec to ze delate letak na moji akci aniz by ste se zeptali jestli stim vubec souhlasim nebo jestli nemam nejakej svuj ? hmm !?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---

Mona lisa a mr bean. . . . .

Ja se omlouvam, tvy dilo jsem omylem znicil a vylil na nej kafe taxem ho zkusil trocho zachranit nooo
    BPB
    BPB --- ---
    BPB: hele..ty pako jedno..když ti řeknu..že se mi nelíbí..žes mi přečmaral letak nějakejma sračkama....a řeknu ti at ho nikam nedavaš... tak mam pocit..že sem se vyjadřil docela jasně ne ? takhle se respektujou kamarádi ? nebo ti zase začíná hrabat a začínáš si dělat co chceš ? koukej to stahnout ten letak..
    KAB
    KAB --- ---
    ROBOTON: mel jsem trochu melancholickou..navic vetsina desek nebyly moje, tudiz jsem je moc neznal..ale proc ne, hudba je nekonecnej pribeh :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BPB: chtel jsem ukrast ten s tema tabletama ale uz sis je stahnul z fotek :))
    BPB
    BPB --- ---
    ?? uz te zase nejak nepobiram..a npreju si..abys takhle zprznil a pouzil muj letak.. kapišto ? nakresli si teda komplet nejakej svuj :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BPB: To vis, takhle se krade cizí dílo :))) ja nesmazal, ja nahradil a druhak na letak ses mi vysral, taxem to trochu pošteloval, řexi že to nejde a vida jak to jde :)
    BPB
    BPB --- ---
    DRASTICS: no ..krasně si mi zprznil letak..a jestli tady hodlaš zase mazat příspěvky..tak di do vole prdele :)
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    Mám tu dvě matrace v příšernym stavu za odnos.. velikost klasicka.. jedna s kovovejma pérama- způsobuje mopdřinky, druhá pak bez pérek, za to však impresionisticky flekatá. Pošta!!!
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Duveruj, ale proveruj, tot vse.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam