• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: to je od Tebe nečestná "podpásovka" :D

ale taky sem chtěl víkend.. ale to mi rovnou řekli na to zapomen....

KRISHNA: mno já bych byl pro to aby se ladilo až na novej DSP a tudíž i pro suby .... do DBXa nacvakám hodnoty limiterů ke každýmu presetu.... a bude klid....co se měření pak týče, tak ty hodnoty z toho DBX nepujdou přetahnout jako soubor nebo nějakj sheet.. páč nemá DBX PA interface pro PC.... a proto bych to raději dělal až na novým procesoru... z jkendý vody načisto

ostatne nemusí to bejt nutně ta Sabina, rozhodne to ale chce processor ,kterj umí 4 pásmový cross..Sabine je féér páč má 4x IN 8x OUT a dala byse použít i jako DSP pro odposlechy...

ale to má třeba i DBX 4800 že :D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    no dejte mi vědět kdy, já se nějak přizpůsobim. A chápu to správně, že teda budem nastavovat v tom dbx? A dá se to nastavení pak nějak jednoduše přeexportovat do tý sabiny třeba (kdyby byla) a počítá se se subasama?
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DRASTICS: a ted to jako prijde, ta tvrda realita pracovniho procesu jo? se tes mladej :))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    A jinak teda ja uz mam posledni 3 tydny skoly v zivote jupi jou (samo krom skoly zivota, pac ta je permanentní), takze od 1.7. jsem ready kazdej den . . . . skoda ze s tema statnicema se to asi este chvilinku potahne :(
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    COYOT: ok, sem mel jiny predstavy a myslel ze budem mit pohodu a aspon si budem moc trebas par hodin zarychtit :))) - . . . zalezi co za dodavky, kdyz se dohodnem s shamankem a veme Iveco, pak jo, ale je toho fakt ranec . . . . . . ok, ok, ok, ok.

Neboj, starostka taky brzo chcipne . . . . . zas by ti zkoncilo vylejvani v mistni putice, to by asi neslo, prikladny pan ouředník :D A pak jen, kua ja pochca kočku a posral židli :DDD

COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: víkendy bohužel nepřipadaj v úvahu...musí to být v tejdnu...kvůli lidem na vsi a hluku ... a primárně bych byl pro to abychom poměřili a nastavili "náš"aparát... nějaký další vršky navíc se daj připojit dycky....ale to, proč to děláme je odladit náše bedny:) a natsavit presety do DSP
    2 dodávky nestačej??? bassovky a suby do jedný dodávky...zbytek do druhý.. palety netřeba....seženu na místě...domluvim....čas na to máme od 8mi do 14ti.. pak zas musí bejt ticho.....včera jsem to řešil s místo starostou ještě až budu mít volno zajdu za starostkou v oficiální uřední hodiny oznámím a je to...

makače ani netřeba... v tejdnu jsou tam2 kluci co pracujou pro obec, tak nám helfnou..

představa je taková,že se postaví 2 sloupy a pak se budou jen připojovat a nebo odpojovat bedny dle sestavy... myslím,že za to dopolende to zmáknem.....

se směj voe..kvůli zkurvenýmu volebnímu systému tam ted nesedím:D a to sem dostal víc hlasů, než současná starostka..ale vono to projde jindy :D muhehe :D až budu mít rozum :D...... možná :D ....někdy:D

kabely si kdyžtak pujčím od Hlavsy..a pak spočítáme dokoupíme
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    ps: dosehnat kabely, pac tech bude tezkej nedostatek . . . . . .

A teda jinak jsem domluvenej s Karlikem, ze ve stredu po zkousce můžem odvézt zvuk od něj na statek . . . zkuste udelat cas 4-5tá?? Až se slezem, vymyslime nabidku a co a jak, mame pul roku na rozmyslenou, zdali ano, či ne - ikdyž se moc netvářil - strach, že se to protáhne na 2-3 roky a bude to z nás muset mámit - (toe vůl, kaviárový tousty prej) . . . . . až se slezem . . .
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    COYOT: mam cas weekendy - soboty 24.5., 7.6., 21.6. a 28.6. (ikdyz to muze bejt ten pokus o rekord) - chce to domluvit teda asi Deiksace, dopravu - 3 dodavky??? + aspon 4 fachače, co pomůžou naskládat, hodilo by se dalsi FPcko a třebas este 5050 (tu by moh vzit Deiks - dohodni ho ty, jak ma cas a asi jen tak pro zabavu nedojede no, ale vis jak... ) 8-10 palet a kazdopadne ta sabina, ktera tedka nikde nabizena neni a dva posledni inzeraty z listopadu uz je prodaly. Kdyby mel chut, zeptam se este Azteka, esli by nezajel s tema jeho stredovrchama, ze bychom to zkusili jen tak pro radost, treba i parkrat preskladat a pokoumat, do klidku - pogrilovat, popít a večer si udelame vohýnek u Přémy na chatě (dobrý den, jmenuji se vtěrka a budu u vás bydlet :) Samo jen zensky a ja v chate, zbytek ve stanu nebo u kojota ve sklepě! :P

Ale stejně bys radsi moh domluvit nejakou obecni louku na celej vejkend - za kopcem :) (Ale ja vim, pockame az pokandydujes na starostu, pak to bude snazsi :)

- hehe este mi dneska prisly tri desky a jako střelec - poslal je v papírovy obalce vyložený relaxační folií, takže voslí růžky, rozlepy stran . . . . . vůl je to.

COYOT
    COYOT --- ---
    PANIKA: dle pravopisu asi jo :D
    DRASTICS: hřiště domluveno...
    KRISHNA: sobota hasiči...nemohu...
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    PANIKA: mno a co je koloc?))
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DRASTICS: nejakej divci soundsystem? :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    via fb: Ahoj . . Rádi by sme svama udělaly freetechno

// taxe ptam co a jak jako :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Tak nechcete se tam ject někdo podívat semnou? Buď v pátek večer a přestanovat někde do soboty, nebo v sobotu tam a večer zpět.. Mam tak 2 místa
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: Nejsou prazsky, ty musis dorazit tam, ale esli mas cas a udelate si s nekym vejlet, bylo by to nejlepsi ;)

A jaxem rek, 30kilo muze bejt, ale ne že musí bejt . . . . a to uz jsme si snad vysvetlili v poště ;)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    ZELA23: Já bych se klidně přidal, kolik je místa? Nebylo by ještě pro malou slečnu a většího psa? :))
    STARF
    STARF --- ---
    ZELA23: akce Kolotoce docela nepravidelne navstevuju a myslim, ze obav netreba :)
    ZELA23
    ZELA23 --- ---
    mno my jedeme ted o víkendu na místo, necheš se připojit? nebo kdokoliv z vás, at to tam vidíte a at se líp poznáme. nebo příští víkend budem v Praglu, tak se rádi sejdeme tam. Máte něco příští víkend?
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    ZELA23: jasny, jsem asi deformovanej tim, ze jsem ajtak a a na kazdej problem hledam "technicky" reseni :)
    ZELA23
    ZELA23 --- ---
    PANIKA: to jsem samozřejmě udělal, ale moc chytrej z toho, co jsem viděl, nejsem. ale díky za rady :). rači s vama chceme mluvit osobně. Internotova komunikace je sice skvěla, ale osobní kontakt to nenahradí. Uvědomujeme si, že je to freepárty se vstupem 0,- a, že nejvečí hovada bejvaj místnáci, ale snažíme se rizika zrazit na minimum. Věřim, že se dohodneme, ale to oťuknutí je imho potřeba- alespon z naši strany to tak cejtíme- vkládáme do té párty nemálo energie. diky za pochopení.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    No i kdyby na kolotoč jezdili ještěři, tak myslim, že ta vzdálenost od Prahy a vstup větší než 0,- kč je spolehlivě odfiltruje.. A 30kW bych se asi nebál, protože našich 30kW určitě neodpovídá třeba 30kW ve Funktion one, nebo na co je psytrance zvyklej :)
    DASH
    DASH --- ---
    PANIKA: treba fotky z cukovaru))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam