• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    GAZER
    GAZER --- ---
    Kdybych mohl zasahnout do navrharstvi tak by bylo nice, kdyby ze predu byl motiv ,,new kolotoc,, a ze zadu mensim pod krkem standartni old skull logo K-K :D jinak ten motiv s maskou by byl dobrej zezadu, pockejte to budou kluci z AlienDna koukat:D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    mikinu a velkyho mayskyho teknaka dozadu taky
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    PANIKA: shame on me, uz vim cos myslel
    http://frame.f100r.cz/panika/kk_spirit_gazer_trace.pdf
    http://frame.f100r.cz/panika/kk_spirit_gazer_trace.ai

a az to budes mit stazeny tak napis a ja to smaznu z ftpka at to tam nestrasi..

ja bych prosil na mikinu shamanovu hejbaci verzi :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KUBAJZS: link pls
    KUBAJZS: http://frame.f100r.cz/panika/kk_gazer_trace.pdf
    pripadne http://frame.f100r.cz/panika/kk_gazer_trace.ai

a mas to ve CMYKu, coz je afaik tiskovej format, ale kdyby ti ty masiny zraly spis RGB tak prekonvertuju..
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    PANIKA: Jeste bych prosil jestli nemuzes hodit do vektoru ten predchozi motiv ,:)
    dik
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    to bohuzel nejde , ale muzu udelat nejaky transfery .)
    apon kazdej motiv bude limit edice :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Hlavně až, tak zkus ty sejtka zachovat, ať se může kdyžtak dodělávat ;)

Honzík je mistr čmáral, taký oldschooly :))
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    PANIKA: Urcite to udelej dik :)
    GAZER
    GAZER --- ---
    Pánove, upřímně se v tom vůbec nevyznám tak to nechám s dovolením na Vás, jinak tady je B&W verze ;)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    GAZER: muzu to v praci vytrasovat do vektoru. kdyz das do pdf bitmapu, tak to bude furt jen bitmapa..

KUBAJZS: mam to trasovat nebo si poradis s bitmapou? nevim co s tim krmis :)
    GAZER
    GAZER --- ---
    A dokdy by se s tím dalo počítat?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Ja chci taky :))
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    triko 220
    Mikina 550

GAZER
    GAZER --- ---
    cerno-bila je fajn) na kolik by vysel jeden kus?
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    GAZER: No ono by to bylo lepsi jedno barevne takze nevadi kdyz to bude cerno bile
    GAZER
    GAZER --- ---
    Nevim co je vektor, ale do pdf prekonvertuju motiv v cerno-bile hned jak bude cas;) Bylo by to super:) zamlouvam si ruzovej T-shirt (S-size) :D
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KRISHNA:
    DRASTICS: Co si dat tenhle vikedn brigadku ve skladu , po posledni akci jsou vsechny kabeli jako cune a nejen kabely .)

KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    GAZER: Dobrej motiv na tricko zkus to hodit do vektoru ci pdf a ja je udelam .)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Tak jak jsem chtěl udělat už před pár měsícema, myslim, že by bylo fain, kdyby lidi, co se cejtí jako praví kolotočáři příspívali nějaký drobný do kasy. Ačkoliv se to možná nezdá, celá ta sranda něco stojí a ne vždycky se povede skončit mejdan v plusu a když už, tak to většinou neni žádná hitparáda. Pokud já vim, tak oba cukrovary i Hostivař skončili mírně v plusu, za to Slivenec skončil mírně v mínusu a hlavně, co jsem se tak po Slivenci rozhlížel po skladu, našel jsem uplnou hromadu rozbitejch/nefunkčních věcí, který poslušně sloužily, ale kalby jim holt daly zabrat, jen tak co si vzpomenu kabel strobo, kabel hazer, ovládání mlhy, hromada zničenejch UVček, shořelý derby světla, rozbitej master heater, rozbitej konektor na Crown zesiku, shořelej celej crest zesilovač, zalomenej canon v basáku, věci rozkousaný od myší ze skladu.. Navíc se musí koupit novej procesor, protože ten náš zaprvé asi pomalu umírá a za druhé neumí 4 pásma na výstup, takže se nemůže zapojit třetí pásmo repráků, který máme, což je hrozná škoda..

Takže lidi, co se cejtí jako kolotoč core bych poprosil, jestli by zvládli dávat nějakou symbolickou měsíční částku na funkčnost týhle naší srandy. Asi nejde uplně říct, kdo kolik, to záleží dost na každym. Já osobně budu dávat tak 3 kila, jsou to prachy, za který si člověk skoro nic nekoupí, na druhou stranu, že mu chyběj ani nepozná, ale když se takovejch 3 kil složí víc, tak se každej měsíc může něco koupit/opravit.

Jako motivaci založim na našem webu malou tabulku, kde bych přispěvatele hodnotil nějakejma smajlíkama, aby je hřála aspoň nehynoucí sláva, že se podílej na něčem unikátnim :)

Takže kdo chce, ať se mi ozve
    GAZER
    GAZER --- ---
    Točí se i bez žetonů :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam