• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    RUDLA:v řeseni, moznosti sound system v pruvodu
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    RUDLA: dik, prectu... FB nevedu, protoze to je prave velka zla korporace o ktery mluvis :)) a navic ukradl internet ajtakum a dal ho masam, jak ja ho nenavidim :))
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    PANIKA: vyhledej si to na fb.. s moji slovni zasobou bych ti to nevysvetlil... nikdo nema rad velke spolecnosti ktere valcujou ty mensi, maji obrovske celosvetove % produktu a prava, predevsim o ty tu jde..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    proti valce ve vietnamu neacid, tam se orange uzival jako defoliant
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    RUDLA: nejakej spoiler k tomu? na wiki jsem si nasel ze monsanto je ponekud kontroverzni velka biologicko chemicka spolecnost sidlici v americe co vymyslela ddt a agent orange - proti cemu konkretne to ma byt protest?
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    pekne podany... 25052013

14:00 před USA ambasádou start protestu proti monsantu.....

Takže všech Tech 8000 hippiku co bylo na marihuana march, tady více dulezity protest....

Přijďte podpořit .....

WASHO23
    WASHO23 --- ---
    KRISHNA: jj - musí se ale vyladit kterej přesně odkud kam - což nám nejni niějak nikdo schopnej přesně říct. je v tom hroznej bordel i na katastru ještě od 89' kdy začali vracet políčka a vůbec pozemky co v 50' zabavili JZD potažmo komouši, kteří zároveň trochu zničili, trochu ztratili původní pozemkový dokumentace...
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    KRISHNA: jo ten srpen je hlavní! :-)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: opet - slez a rozplanovani co a jak pres leto . . . . . sam pro sebe mam asi 5 scenaru, tak at si je tomu muzu prizpusobit
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KRISHNA: jo a pozemek nejspíš patří Washovi, jak se nějakou total haluzí zjistilo :))
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: no jo, sme byli na výletě na okoři v sobotu a nějak se to vymklo :)

jinak teda byl sem na mejdanu na super fleku, vešly by se tam v poho dvě stage, daleko od lidí a vesnic, hezký místo, Unknown Particle by to tam chtěli zopakovat nějak ve většim a jsme zvaný na tu druhou stage :)

Což mi taky připomíná, jelikož letos na 90% vynecham cesty za technem mimo ČR, tak bych chtěl konečně uskutečnit to techno na voru. Pro připomenutí, mám vor ze tří částí spojenejch k sobě.. dohromady 45 m2, dost místa pro 20-30 lidí. Primárně parkovat někde u břehu a semtam vyject někam doprostřed přehrady. Chtěl bych to udělat někdy v srpnu :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    JJ, kazdej mel neco - nejoriginalnejsi krishnak - nespal jsem, jsem od bahna, zasek jsem se na party, nejsem reprezentativni vzorek :) Mno nicmene se to zvladlo ja proti 5ti a teda jo platí, můžeš shánět a opravovat deštník nebo vyrobit novej :P Abych si nezamazal bundu a nedelal krádeže zbytečně :)

A teda nejakej sraz coyote pičusi, kdy máš čas, leží to v podstatě jen na tobě - krom úterka, to honim balónek zas já :)
    BPB
    BPB --- ---
    tak co schůůze dneska ? sorry...já se válel na chatě.. nešlo prostě jet do Prahy, .kdyz bylo tak pěkně :)
    GAZER
    GAZER --- ---
    DRASTICS: docela lituju, ze sem shledl to video :/
    GAZER
    GAZER --- ---
    PANIKA: ta animace vyarazi dech, moc dobre
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    PANIKA: povedený taškařice :+)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    jsem to puvodne posilal jen shamanovi, ale rekl bych ze v tomhle psychedelickem spolku by to mohlo ocenit vic lidi

https://vimeo.com/jakefried
    KAPITANKUN
    KAPITANKUN --- ---
    DRASTICS: tak tomu rikam pohodicka:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam