• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: me naopak vyhovuje u Rodecka to, že když si pustíš do sluchátek obě desky, mužeš si hezky a hned nagainovat jednotlivý kliky a je to :) takže pak slyšíš ve sluchátkách vše co potřebuješ... a zvuk jako takovej rešíš to jen na korekcích.. případne klikou co se urovně týče... to CUE mi v tom dělá bordel :D...

DRASTICS: pisnu Deiksovi..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    coyot - ohledne ty 480ky - co poptat Forace/deiks?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    jediny co je na rodecku na hovno, ze nejde do sluchadel v cue regulovat hlasitost jednotlivejch kanalu, bud jeden a nebo oba naplno, neny moznost dat treba jeden na 2/3, druhej na 1/3, aneb desky ktery se michaj ne podle vejsek ale spodku jsou v picu na kalbe, kde ze predu dunej bedny, sluchovej analyzator unavenej z odposlecu/okourenejch hluchatek/tancovacky pred bednama . . . a uz proste spodek neslysim :-)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Az bude nekdo chtit zajezd na statek, taxe dopridam, nechce to nekdo vyhrotit? jsem linej a pasivne bych se zucastnil, je tam asi 1500 v lahvacich, crest teda zkusit nekomu nacpat a nebo med do srotu? a preskladavacka :-P
    COYOT
    COYOT --- ---
    KAB: :D
    KAB
    KAB --- ---
    COYOT: myslel jsem kvalitnejsi zvuk, ale tak to bude asi subjektivni, ty rejpale :)
    COYOT
    COYOT --- ---
    KAB: jj dyk jo já jen rejpu :D zvukove bude výbornej o tom nepochybuju :) holt sem prostě "omezenej" a vystačim si s tím, co mi leží na gramcích:) jinak blahopřeju k super nákupu :)

a k tomu výstupu... v čem lepší ?? :D
    KAB
    KAB --- ---
    COYOT: zalezi jak se k tomu postavis..jestli analog efekty nechces, nikdo te nenuti..3 korekce a 4 savle samozrejme stacej a imho bude mit mozna i lepsi vystup nez ten starej rodec..vsak uvidis uslysis :)
    COYOT
    COYOT --- ---
    jinak tedy k DBX...

trošku sem v rozpacích.. páč po každým zapnutí padne do nějakýho error stavu.. a chce provest reset.. pak naběhne.... co je ale horší.. po tomto resetu je pryč USR nastavení.. takže všechno nastavovat znova.. přesne si ted tu hlášku nepamatuju.. ale pokusim se dneska znova zapnout... napsat a pak najit na googlu.. třeba pomuže upgrade firmwaru.....

zetra jedu na noční.. přivezl bych obě QSC stavíte se tu někdo pro ne a "uklidíte" je do toho racku po CRESTovi ??

dolu PLX.. nad něj RMX a posledního crowna na odposlechy...

COYOT
    COYOT --- ---
    KAB: takže je to jasný...mininum mixu ... a ve výsledku vícero FX a zaseky na kroucení nejakejch flangeru.. a podobnejch kurvítek... ale proti gustu.... ;)
    KAB
    KAB --- ---
    DRASTICS: ba naopak sefe!
    Allen & Heath Xone:42 DJ Mixer Review - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=r9JrcwFo-iw

a hraje se na to takhle:
    Já jsem muzikant - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=V3DnCy9vzu4
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KAB: A jaxe na to hraje? Ja umim jen na rodecka? A neni tam moc cudliku, abych nebyl zmatenej? :P
    KAB
    KAB --- ---
    BPB: spis bych vzal ten xone 42 co..:)
    BPB
    BPB --- ---
    KAB: a vezmeš gramce Kabe ? ,)
    KAB
    KAB --- ---
    DRASTICS: super napad, beru jesti mi ho nekdo pomuzete odvist :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: no normal pred vlezem co bejval prednim na tom placku
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: ale dodávka je venku ne?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    V sobotu jsem se stavil na warehousu, ten 4 tej díl baru tam je, značně pobledlej po celý zimě venku . . . . . zbylý 3 části jsou u bedy a prej to můžeme tak nějak dovízt k sobě na statek . . . . . a byla by to soucast prodejního balíčku od Karla :) (dodavka tam samozrejme stale stojí - toe takej Lempl! :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KUBAJZS: on je dneska asi přiveze koil, tak bych je pak mohl hodit na žižkov..
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    DRASTICS: sudy pojedu vratut behem pristiho tyde...
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: Sudy pokud vim jsou furt na skladě. Na žižkově jsou údajně připravený ten plnej sud koupit. A jinak teda za 7 měsíců už pravděpodobně nebudu v ČR :)
    KOILER: Tak mohl bych to k tobě hodit dřív, než tam pojedeš? Kdy to tak bude?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam