• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    OTZ: to teda neni moc selfpromo, spravnej selfpromoter by si lajvko vystrih a dal na sc at se s tim chudak uzivatel nemusi srat.... a jinak uz stahuju a jsem zvedavej :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    jinak maly selfpromo:))

http://www.radio23.cz/downloadMP3.php?file=podcast/Acid_Fever/Acidfever_vol.6_15.11.2011.mp3

livko zacina nekde u 20 minuty, predtim nejaky vypraveni o MC-202 a tak:)
    OTZ
    OTZ --- ---
    si nedelej prdel..kojote!:D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    OTZ: on to TB 303 a bubenika nepriznal :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    kazdop. dycky to lip funguje kdyz jsou na to dva. btw ta bassline mi silne pripomina hardfloor - lost in the silverbox..dva tony pravidelne --__ :)

COYOT: dva laciny grooveboxy, to je hele clkm k nicemu..kor kdyz na to nemas moc casu a nevis jak to ovladat. dop.: prodej to a kup korg volca, jednu drummachine a druhou bassline, po 150 eurech a uzijes s tim asi vic srandy. no ale chce to hlavne CAS a to more.
    OTZ
    OTZ --- ---
    COYOT: oldskulu je vsude plno. hlavne je to ohrany..cimz teda nerikam ze to je spatny co delaj. chce to neco novyho (aneb pockej, az to vytahnu ze supliku:))
    TIP
    TIP --- ---
    jj crome a mrmnk jsou fakt super, chtělo by je nalákat na nějaký mejdlo
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    a este crome s mrmnkem . . . . . . jen bych byl radsi, kdyby to bylo tempem ne takhle mezi 20-22 hodinu, ale aby štípali jak lunatic asylum na 180 :))
    COYOT
    COYOT --- ---
    N_I: jj je to peklo..dělám to sice taky na HW Rolandy MC 303 a 307. .k tomu mám nějakýmidi klávesy M-audio.. ale jak řikáš.. aby to znělo tak jak človek chce..... je to vyložeńě kumšt.. proto taky ještě odme mne nikde nic nejni :D ale prý trpělivost přináši ovoce :) tak sem sám zvědav :)
    N_I
    N_I --- ---
    ja nesleduju jeho ale spi gogyho a ten me lahodi nejak tak odjakziva...ten chlapec to ma v krvi...

////varim z vody ale nevim esli tam neni cejtit taky vliv toho pana ucitele aka gogyho ale to fakt netusim :] ////

PANIKA
    PANIKA --- ---
    jj je to fuska a kdyz si pustis retrospektivne lemuruv soundcloud tak je tam dost slyset jednak jak se zlepsuje casem a jednak kdyz presel z SW na HW (ze zacatku na HW nemel treba moc srovnany hlasitosti, ale ted to ma jak to ma bejt :) )
    N_I
    N_I --- ---
    rekl bych ze vymakat podobnej old school nadech aby to nenudilo je docela makacka, nevim jak to kluci delaj ale jim to funguje, maka to slusne - rozhodne podepisuju ze jsou desne sikovny - i proto sem rad ze jsme gogyho letos "podepsali" pro speedstop potlach..:]
    je to nejlepsi acid live set co jsem za posledni dobu slysel..:]]]
    COYOT
    COYOT --- ---
    PANIKA: jj moc pěkný..snažím se na něčem podobným pracovat.. ale jde to velice pomalu... :/ nejni moc energie .... ale přesne tenhle zvuk se mi líbí.. jednoduchý.. bicí a bassa..k tomu nákej synth a oldskuul jak vyšitej :D
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    btw tip na zajimavy lajvko
    lemur - sezrat tripa k snidani _ mpc2000xl + 2x xoxbox + evolver (acid techno live) - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=cD6-npbp2qg

tohle bych mohl poslouchat cely vikend :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    COYOT: stavim se
    COYOT
    COYOT --- ---
    pic bando...má někdo možnost se stavit u me v práci pro to DBX a odnest ho do servisu ?? já v čas volna ted trávim v hasičskejch monterkách, takže nemámčas s tím někam zajit.....ke ??

dnes v praci do 19ti.. zítra večer od 19ti....
    COYOT
    COYOT --- ---
    tak tohle kurva "štípe" :D

Je rok 2013 a pořád frčí drumbác - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QXy9aivNaMo
    TIP
    TIP --- ---
    DRASTICS: jj že je to křehký je věc druhá... Chce to mít bytelný, třeba plechový s nějakou mřížkou.

ZELA23: hehe, maj to buď v prodance nebo to máme i my v práci (wd lux) http://www.wdlux.cz/uvod.html
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    TIP: ok no, zivotnost trubic je ale pofiderni v kombinaci s povahou lidske imbecility a docasneho odstranovani mozku, jakoz i nasledkem nehod a prepravnich peripetii :) A to zminuju jen trubky samotny, kolik že je rozbitejch těles na skladě - 5, 6 ?? :)))
    ZELA23
    ZELA23 --- ---
    TIP: nevíš prosimtě, kde se ty tlustý daj sehnat? díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam