• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KUBAJZS: No já když už bych měl strávit celej den někde na skladě, tak bych u toho chtěl i něco dělat, tim myslim, opravovat ty kabely a rozbitý věci.. :)
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KRISHNA: co do truska zajed tento vikend , big nema tak bych tu grilovacku a opravu karoserie presunul do turska , coz ?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    TIP: platí
    TIP
    TIP --- ---
    hele tak se nějak domluvíme kdy tam zajedem dodávkou, do konce tejdne jí mam na výměně pneu takže příští tejden?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    TIP: jop
    TIP
    TIP --- ---
    KRISHNA: v tursku?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    No já mam jednu velkou rozvodnu, nevim co je zač, ale má právě vstup minimálně 1x63A, musel bych se na to podívat v garáži, kam mě nebaví moc jezdit, tak když už bych tam jel, tak bych tu rozvodnu ideálně i přivez a někde nechal, trabl je, že je velká jak debil a do osobáku se ztěží vejde..
    TIP
    TIP --- ---
    hele kluci chtělo by set onějak kolektivně domluvit na silový kabeláži a rozvodnách na náš konglomerát pro rekord, já sem v elektrice totální toy takže se toho někdo schopnej ujměte
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Rozebral sem to dbx a koukal jsem, jestli se nedá někde po netu splašit samotnej ten zdroj a nikde sem nic nenašel, jdu ještě napsat qydovi, jestli mu neodepsali z toho servisu, ale potom už budu trochu bezradnej..
    ARASHID17
    ARASHID17 --- ---
    Letní zvěř 2013 - Freak Psychedelic FREEPARTY | psytrance.cz
    http://www.psytrance.cz/cs/party/letni-zver-2013-freak-psychedelic-freeparty
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: řeší se zdroj bejby....
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    jaxme daleko s procíkem holky?
    OTZ
    OTZ --- ---
    to je strasnej bubak:)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    MrGasmask - Cordyceps
    https://soundcloud.com/mrgasmask/mrgasmask-cordyceps

tak zkusime z trosku jineho soudku...
    OTZ
    OTZ --- ---
    tak visjak, vseho s mirou:)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    OTZ: No to je bohuzel realita, ze toho je dost a nekdy mi prijde, ze na ukor jinych veci az moc . . .
    OTZ
    OTZ --- ---
    hlavne aby meli tuten lek pro kone:))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Skoda ze uz neni moc pametniků, jez by pamatoval akci jmenem Prasotek! Kdy par nerozvaznych lidi napsalo na web, esli mate bedny tak je dovezte, bude kalba a tak jim tam najelo 15 lidi s 10kW a oni po 3 denní oziraci kalbe zalezli do chatek a my tam vystřihli největší kolotóčo :) A podobne byla motivace tentokrát, Zela napsal : kdo by se chtel pripodilet, dejte vědět . . . . . to mi prijde prijemna forma spoluorganizace mejdanu

OTZ: hehe pojizdná ordinace :P
    OTZ
    OTZ --- ---
    DRASTICS:
    DRASTICS: lol oboje (dilna i veterina) by se na mejdanech, kor na tech delsich (pripadne v trvalejsi autonomni zone:), dost hodilo:)
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    tak to sme těžce za vodou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam