• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    VOXDEI
    VOXDEI --- ---
    DRASTICS: skoda, mohlo bejt zajimave...
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: jop, kdyžtak jsou u mě doma dva zesíky + malý dbx, co mělo ject na ladění (nechcete spíš místo mejdanu dotlačit deiskace a doladit? :)) bude u mě bydlet šaman, takže přístup tam bude, je to ve skříni naproti stolu, kde mam komp
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    REKORD hradba padla a nebude, behem par dni se odhlasila ctvrtka systemu . . . . . nemelo by to hodnotu ani z pohledu rekordu a zbyly soundy by v tom este slusne zahucely . . . . odpadlo spoustu prace a spousta potencialne ztracenejch penez, takze jsem mluvil s Koilem a s Johnym a asi neco usmolime klasicky tady po Praze, je treba najit novej flek, kdyz ostatni ztratili napaditost a zacina to bejt v reporyjich kazdejch 14 dni :) Vic info soon
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    SKALPELKA: s kym?
    SKALPELKA
    SKALPELKA --- ---
    RUDLA: já jedu v polovině srpna na vodu)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    OTZ: staci ti par signalovejch splitteru a normalne dlouhy kabely..
    OTZ
    OTZ --- ---
    DRASTICS: to by ale chteli asi vsichni ne?:) pac 200m kabely asi nikdo nema:)
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    DRASTICS: a ted to tam vypada o dost lepe...
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    DRASTICS: tvl.. ja tam byl asi pred 3-4roky, sice ne na mejdanu ale bylo to tam dobry... holky nahaty, pekny!! by bylo neco pro Premu)) kamoska tam mela nake soustredeni, pomalu zadnej chlap)) jsem byl v raji.... tam jsem se chtel jednou vratit.. tvl. serete me.. kdo by cekal ze kolotoc bude hrat v tak peknym kempu, jsem tomu nevenoval dosti pozornosti..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Letní let Na Kopci - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=qrIKI3WM4mU

v 1 : 40 je tam ta loucka kde budem my :)
    DECODEKL
    DECODEKL --- ---
    co mate v planu 12-14.7.? 14teho zapijim sve narozeni nejspis zde: [ EAST::: ▄ █ ▄ ::: ::TEK ::: ▄ █ ▄ ::: :: 2013 / partyparty / 12.7.2013 / Evropa ] prida se nekdo?
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    hele jezdi od vas nekdo na vodu??
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    OTZ: ja doufam, že prostředek :) proto sem vznes zadost aby nas dali tam, abychom mohli rozfungovat zvuk i bar
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    RUDLA: praveze jsem az cumel, myslel jsem ze protesty proti GMO jsou proti samotny technologii, ale je to spis proti provedeni a obchodne politickem pozadi.. no jsem zase o malej kousek chytrejsi..
    i kdyz vim ze dokument se da natocit ruzne, koneckoncu delame i pro televize v praci tak vidim tvorbe malinko pod poklicku, takze asi nebrat uplne nekriticky... ale to asi nic :)
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    dnes maji narozeniny hradby.. 10 let!! mejdan..
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    PANIKA: sam jsem asi nevidel, mrknu dik))
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    RUDLA: jo jeste jak jsme tu probirali to monsanto, tak jsem koukal na dokument co mi to osveltil, tak az se te zas bude nekdo blbe ptat tak mu jen posli odkaz http://www.youtube.com/watch?v=buwb6TMahW0 :)
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    PANIKA: dik, nejedu ))
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    RUDLA: nikdo nic, je to proste nesmysli, kdo bude mit nejvetsi pero :)))
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    DRASTICS: kdo a co bude hrat..
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    DRASTICS: a co je to za mejdlo.. mam volno ale zas se mi nechce travit cas na nesmyslech.. me az tolik o kw nejde..
    OTZ
    OTZ --- ---
    a ten bar bude stat kde, po levy, pravy strane nebo uprostred?:)) ja bych asi jel mozna s tebou v patek jestli nepojedem nejakej kometi vysadek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam