• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: sociální charakter to bude mít ten, že tam budu za renegáda...a kokota co prudí ve vsi :D
    ale tou už jsem tu stejně..
    každpopáídne pořád platí to že mám dovolený čas v tejdnu... a ne o víkendu...

a pokud to jde u Deiksace na Žižkove.. neni co řešit... viz doprava .. lidi atd..

na zvěř počítám s odjezdem ve středu v úterý mám noční šichtu
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    DRASTICS: Ctvrtek volno , streda jedem .)
    KING_JOHN_KILL
    KING_JOHN_KILL --- ---
    DRASTICS: Taky počítám se středou od odpoledne kdykoli..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    dam vedet a muze to bejt samo open sraz
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    THOR_CALYSTERN: jj ja tahnu sharan a asi bych vzal drevenej bar na vleku - nikoli na bar, ale pro dje, lesenovy kostky by tudiz mohli zustat na projekci a dekor a jako zaklad pro zbyly lesení co vezmem . . . . nevim, budem davat sraz s shamanem, igorem a fikym a vymyslime to predem komplet at se spoji visualno a vzhledno :)
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    DRASTICS: do středy budu mít na 100% potvrzený auto (anebo taky ne :+))
    pokud bude, můžem jet už v úterý – stejně by se nakládalo ten den a já bych akorát nemoh dospat :+D
    pravděpodobně se mnou pojede kámoš, jedno místo tim pádem zůstane volný – pro tebe, nebo ty pojedeš osobákem?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    THOR_CALYSTERN: Ok, tu tvou dodavku teda jak, chces ji brat nebo ne, pac s shamankem, kubajzem a koilem a pripadne freetekem co nabizi misto by to asi slo zvladnout, nadruhou stranu jet v utery skyta vyhody typu muzem postavit a delat uz ve stredu od obeda :)
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    DRASTICS: já už sem to, co sem ti psal dneska, pořešil, takže můžu od středy, případně i v úterý navečer vyrazit
    BPB
    BPB --- ---
    DRASTICS: dík že na mě berete ohledy :) já nerad..když je dole na hřiští bordel ! ruší mě to při čtení na terase
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: ty nevidis tu krasu, jaxi opejkas na grilu hermelín a ten ti rytmicky nadskakuje akustyckym tlakem a ten hřejivej pocit, jak Kojot nasere všechny sousedy od hradišťka po sloup a od orliku k vranýmu? :D (njvíc samozžejmě chataře Přému, kerej se jede na weekend oprostit od fachy) jinak samo je to jednodussi, ale to je zase strohej technokratickej pristup, u kojota by to melo socialni charakter a me by se libilo postavit proti fotbalovy brance 30kW "branku" :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Já bych se na bojanovice vykašlal, proč? Když to jde u Deiksace na dvorku..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    COYOT: tak domluv poptej, muzu furt od ctvrtka dál
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: v boja to nepujde, na hřišti je výročí Sokola a fotbal.. a DEIKSAC má v tento termín nějaký pokládání podlahy ale za zeptání se nic nedá :)
    FACKIN
    FACKIN --- ---
    co to za sound tam? ))
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    DRASTICS: My můžeme dorazit až ve čtvrtek, ale můžu to nasměrovat někdy na oběd.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: Já si beru ve čtvrtek volno, takže můžu vyrazit ve středu večer.
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    Zdar hoši.
    Co takhle společnými silami zatančit mezi vilami. Někdy v Srpenci, což?
    Mrkněte sem a případně napiště do pošty ,)
    [ Chalupáři Jiřičky!!!!!! 21-23.6.2013 ]
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Tak a tedka kdy a jak pojedem na zver . . . . . ???

Pocitam ze vetsina ma ve stredu praci asi - takze bud muzem utery nalozit auta a vyrazit ve stredu co nejdriv, jinak esli by se naslo vic lidi, co by mohlo/chtelo jet uz v utery, klido bych vyraznul este o den driv, posekat, prej by se mel nejako i upravovat terén atd atd . . . . . nicmene takze kdo a jak a co by? :)
    VOXDEI
    VOXDEI --- ---
    DRASTICS: skoda, mohlo bejt zajimave...
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: esli by mel volno tak klidne boja :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam