• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: zkus vysefuj s shamankem do jeho dodavky, ma te asi 3min daleko ;)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    A já mam v autě už ten 100m kabel a možná ještě pár krámů, dost by mi bodlo, kdyby se někdo stavil u mě v práci (pražskýho povstání) a vzal si to k sobě. Beru v osobáku gramce v kufrech + mix + desky + pes, osobní věci už nemam kam dát a nemluvim o věcech coyota a shamana, který jedou semnou. To asi zapletu mezi dvě kola, co budou na střeše :) Draxi, až mi povezeš kolo, vezmeš si kabel? :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KING_JOHN_KILL: Mam jednoho kámoše se psem, kterýho bych potřeboval odsituovat z mýho auta, protože sem zjistil, že se tam nějak nevejdem :)) Okud vyrážíš?
    Případně odkud vyráží Thor? Řek sem mu, že zejtra kolem třetí bude muset bejt někde ready..
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    KING_JOHN_KILL: zcela nápodobně
    KING_JOHN_KILL
    KING_JOHN_KILL --- ---
    Pokud to nemá Drax vymyšlený nějak jinak, tak mám zejtra ještě 2 volný místa tam v Ivecu. ..ve 4 ve skladu...
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: zejtra prohrabu zbytky a rozesraný kabely a na propojky nezi těma canonama mám pěknej tenkej kablík z páráku, takže to nebude vypadat ani jako hnusnej bastl... a bude to prostě kabel kterej bude u LAbu pořád
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    nepojedete nekdo v patek odpoledne?? shanim dve mista pro me a pro kozlika
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    krishnaku spajis ty kanony cerveny jak sis bral na spajeni?? XLR
    COYOT
    COYOT --- ---
    tak jeden lehkej technickej zádrhel.. ted jsem koukal na toho LAba a z hrůzou sem zjistit že nemá možnost parael inputs... což je trošku problém.. potřebujem jeden signál nakouřit do 4rech vstupů... Eda to mel udělaný tak,že byly propojený všechny 4 vstupy mezi sebou a to klasicky, z jednoho XLRka do druhýho..

otázka zní....stihne to někdo zbastlit ?? já to nestihnu.... při nejhorším spácháme na místě... kablíky tenký z páráku mám a konektory snad taky někde vyšaším... jen je třeba nezapomenout pájku no :D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BPB: kdybys rači přijel stavět .. :))

SKAFF: se večer stavim/podívam

DRASTICS: podle toho, jak to dopadne u skaffi
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BPB: ja vecer nebudu dom, jinak muzes
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: vzal bys mi kolo? :) shanim odvoz jednoho
    BPB
    BPB --- ---
    COYOT:
    KRISHNA: nevzal byste mi někdo pls. cca 20 ks vinylů do auta? dneska později večer bych je k někomu kdyžtak hodil ? hodlam se tam za váma podívat na lehko..na kole.... a lamat vinyly cestou se mi nechce :) ? Btw: ..vyrážim/vyrážíme v pátek cca 10,11 vlakem směr tama a cca někde kolem Žďáru výpliv ven do terénu.. offroad cestama, lehkých 35-40 km na místo.. tak kdyby ste se někdo chtěl přidat.. e? :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Nemáte někdo držák na kola na auto?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    COYOT: Tak te asi nabere krishna, my mame slez ve 4 na skladu?!?
    COYOT
    COYOT --- ---
    takže vzhledem k tomu,že kolegové nedostali volno, poptávám na zítra místo na zvěř. V Praze budu moct bejt cca 17tá .. Budějárna.... misto z5 už mám...dík
    BODLING
    BODLING --- ---
    A kdyby se vam nechtělo vařit,tak s kuchařem jsme dohodlí na vege i na nevege jidlech v te restauraci v kempu.
    KING_JOHN_KILL
    KING_JOHN_KILL --- ---
    SHAMAN23: Já to po cestě teda plánuju, pokud berem hrnce a vařič. Není nic jednoduššího...
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    KING_JOHN_KILL: no kdyby se tohodle úkolu někdo zhostil bylo by to super
    KING_JOHN_KILL
    KING_JOHN_KILL --- ---
    Takže po cestě se musíme stavit někde v konťákách, ať víme, co budem vařit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam