• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    PARILOSSS: to ale asi bylo smerem skrz udoli? nahore za kopcem to slyset nebylo. dokonce na skale nad barem jsi mohl zmenou mista o 5m slyset bud jenom techno nebo jenom psycko :)
    PARILOSSS
    PARILOSSS --- ---
    SHAMAN23: hluk ze nebyl jo ...vyjel jsem s koilem 10 km na nakup a bylo to slyset pekne :)
    BPB
    BPB --- ---
    SHAMAN23: přesně tak, muselo by proběhnout měření hygieniků v průběhu noci a i kdyby proběhlo..těžko to mohlo překročit nějakej limit, pokutu za neohlášenou akci..to už je pochopitelný..otázka je jak vysoká může bejt
    PARILOSSS
    PARILOSSS --- ---
    mate nekdo normalni grill na dnesni squat ...?
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    ZELA23: pěkný svinstvo, protože okolo fakt hluk nebyl a moc nechápu jak ti můžou dát pokutu zpětně, když v průběhu tý akce s tim problém neměli
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    ZELA23: facebook nemam a za koment mi ten blabol asi ani nestoji. to misto je super a pokud ti budu moct jakkoli pomoct to pratelsky urovnat, tak dej vedet. s Peterem jsem tam parkrat mluvil s necim mu i pomohl, nejakou vatu tam ten chlapik asi vyvaril, takze doufam, ze bude na nasi strane.
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    MENURAK: beru svůj a panikův takže dotlačim dva, to by mělo stačit ne?
    ZELA23
    ZELA23 --- ---
    možna by neuškodilo pár komentů k tomu članku...
    MENURAK
    MENURAK --- ---
    PANIKA: mno tak přeju pěkný hlídání. dík
    kdyby jste někdo vychytal ještě jeden projektor, tak by to byla bomba
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    MENURAK: mno to neni tak jednoduchy.. mame na dlouhodoby hlidani starou slepou tlustou cubu, co se muze zvencnout jen z pitomy bourky, takze na party fakt ne-e.. jeste jak je vedro tak se tahne jak smrad, takze je to dost nevdecnej ukol i na rychly vyvenceni, protoze rychly neni...

pujcim projektor a pripadne dalsi prislusenstvi shamanovi, takze technika bude..
    BODLING
    BODLING --- ---
    DRASTICS: škoda! :-/
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    dnes jsme chteli odpo jet a rano odvezeno
    MENURAK
    MENURAK --- ---
    hmm je to pryč, máte to??
    MENURAK
    MENURAK --- ---
    PANIKA: vem ho sebou, mne?
    COYOT:
    BODLING:
    já chci taky,!, tak kdo z koho,??? vzejtra večer jedu skoro prázdnou dodávkou do práHy
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    PANIKA: herdek nemam hlidani na psa, tak budu nakonec doma..
    BODLING
    BODLING --- ---
    COYOT: to se hodíí.berete nebo ne? my to chcem :-)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    ja vemu taky jeden
    MENURAK
    MENURAK --- ---
    hele, máme jen jeden projektor :(, vy máte taky jeden, nevymysleli by jste nějak někde ještě jeden??? jinak náš odjezd bude asi v 16.00 z Tábora
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam