• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    je, viz její reference je to milá sympatická slečna . . .
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    agnes by snad mohla bejt buchta
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Ten se toho nebojí
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PARILOSSS: dost dobrý :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    SI_SI , DRASTICS: ja sem hral asi do pul dvanacty a pak nastoupil Roman. A dal nevim co se delo ani jak dlouho tam sazel, sel jsem na vylet:)
    BADBOY23
    BADBOY23 --- ---
    hráli jsme pinces se stepou a romanem takže kmtbdkgranko:D
    SKFET
    SKFET --- ---
    DRASTICS: Neboj všechny nám popadaly a popraskaly, tak jsme je pro jistotu polili benzínem a zapálili, abychom zahladili stopy ;-)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Jinak bud nefachaj Kojotem opravovany kabely a nebo je dalsi repro KO, nevim nefachalo od zacatku mejdanu a nemel jsem chut to resit. . . . . . kazdopadne nema cenu ted nic moc vymejslet, ale dat si nekolikero schuzi na statku a zapracovat na technice, ktera se odsira jedna báseň, začít mužem u mixu, kde minimalne kanal 2,3 a 4 chrastí při hraní si se savlema, booth kanál hází nejakou vazbu a je total v pici, takže ten musí k Deiskacovi na servis a udrzbu.

Prvni moznej termin je tedka v sobotu . . . . que?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Díky Prasáku a Robertu, že dorazli v druhy vlne vcera vyskladat auto, kdyz jsme museli s Koilem opustit cargo v mecholupech ;) Doufam, ze bedny nepadali a moc repraku se neznicilo :)
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    Roman tadz na nyxu Kodexx z Billy da Kidz
    SI_SI
    SI_SI --- ---
    DRASTICS: šumák to je, ale dobré vědět pro další akce:-) takhle jsme si vychytali i váš SS, když jste se nám na různých akcích líbili:-) proto na vás jezdíme....
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    SI_SI: nn, OTZ je Otazkař, otík ondra, Roman je typek, kteryho znam jen z tydle kalby a nevim co kdo a jak, a pak teda asi sem se prerek a nekdo kombajn/owa grupa friends hral jako treti ;) ten tvuj bude roman a neni to sumafuk? :)
    SI_SI
    SI_SI --- ---
    DRASTICS: Roman je teda OTZ bo to jsou dva různí lidé? každopádně ať to byl kdokoliv, za mě fakt luxusní....
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    QYDO: ja uz snad pristi leto budu vic fungovat, za par tydnu zase rodime, takze funguju na jine fronte :)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    QYDO: ja myslim ze jo prave, pac bongo kanaduje a ja s kac-mac jsme byli na morave (coz mne teda nebetycne sralo ze jsem si to domluvil zrovna na tenhle vikend)

ale pekne jste to meli jako vzdy ostatne ;)
    QYDO
    QYDO --- ---
    z owy tam byla jen iwa ne?
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    DRASTICS: mame noveho DJe? to bych uvital docela ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam