• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: Když ho rozebereš, tak ho sletuju :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    odřachlej Megaton, Karel chce opravu :(
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: tak mi to nedalo a rozebral sem i ten pitch a už to funguje, ale byl to hroznej voser, na kalbě bych to dělat nechtěl, takže nelejte piva do gramců :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    COYOT: kejsy jsou zeo. V poho, ted to nejakej patek stejne resit nemusime.
    KRISHNA: Jïnak esli "netahne" jakoze pomalu rozjizdi desku kdyz si ji na zacatku pripravujes, tak to zaclo delat pri mym hrani dopoledne, bez cehokoli spatnyho, nasledne to zase prestalo .... kdyz jsem je vyndal z caseu. A probíjení taky luxusek, chytit bradavku ze popozenu kolecko a dostat slupku, Big s KOilem si ze me delali pokusny morcatko a furt zapojovali a zkouseli. Kdyz ja udelal JAU, tak to bylo spatná :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: jj píčem :)
    COYOT
    COYOT --- ---
    COYOT: sem to zkoušel nedávno :D a moc sem se s tím nekamrádil :D ale to byla asi tím "naložením" :D
    COYOT
    COYOT --- ---
    BPB: vtipálku :D to radši nebudu hrát :D
    BPB
    BPB --- ---
    COYOT: a co zacit hrat teda z cd.playeruu? :))
    COYOT
    COYOT --- ---
    tvl..... to je peklo.... me se tedy upřímne nechce vůbec tahat gramce ze 6týho patra bez casu... a pak si pro ně jezdit na sklad..... :/
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    no ten můj jeden je out no, zkusil jsem ho vyndat/vysušit/vyčistit a nefunguje. Tak doufam, že to je jen tim pitchem.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Tak je na rade coyot, nebo kabat? :-):-):-)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    hele tyjo, já už gramce na mejdlo neberu, sorry. Po poslednim mi nefunguje pitch na jednom, protože do toho asi nachcalo a na druhym jsem si zase urval zapínací čudlík když jsem byl moc (aspoň že jsem to byl já.. ) Od minule navíc přenoska, už na to nemam .. :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KUBAJZS: dyk to jo to jo, ale musi byt neco extra, ne jen mergl s otevrenym kufrem. Dame hlavy dohromady . . . Me to vcelku srotuje . . . . Tak v tu stredu bychom mohli probrat vymyslet odsouhlasit a rozdelit cinnost....
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    DRASTICS: Já bych KKkocar dal :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    A ja tam nesmim :-) Spis v tydnu streda by mi vyhovovala nejvic, abych nadhodil den
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS:
    KRISHNA: já bych bylklidne pro obě varianty:D ale na tom mejdle u Přemy asi nebudu, páč jedu na jinou chatu... :/
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: přema mi psal, že by udělal nějaký mejdlo u něj na chatě, tak bych to situoval klidně takhle, co? :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    nedame zase nejakou vseobecnou slezinu pristi tyden - bracha na tripu ideal? :)

uspesny leto za nama, podzimni vyhledy a padajici listi pred . . . . . vystrachat stary historky, podelit se o novy zazitky, vypit pivo, dve, poklabosit o technice a planech/pranich, otevrit se ?
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    DRASTICS: a jinej Prasák nemá tažný :+D
    škoda, byla by to třeba pěkná Yellow Submarine, nebo Pikachu se spirálama místo očí
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    To U vypada víc jak Z než samotný Z :) Jinak bezva farbičky, jak v aqarku rybičky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam