• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    jo a posledni nadeje co se tyce projekce je igor, jez byl informovan, ale nic neslibuje, coz naprosto chapu..
    fik musi jit drit, bedrich (druhej z kangoo) je objednanej do crossu, cimz jsem vycerpal vhodne kandidaty
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    btw na karneval nejdu, ale co se tyce staveni karneval afteru tak jsem k dispozici.. kdyz mi nekdo zavola az se budete sunout na misto tak pritahnu i s mejma levejma rukama...
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    BPB: mohls nechat vysusit ty mokry fleky od toho jak jsi drhl krev z tech ze stropu zavesenejch stoparek, takhle na tebe prijdou...
    COYOT
    COYOT --- ---
    BPB: jééé :D
    BPB
    BPB --- ---
    těšíte se na zimu ?

KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    sem se bavil s někym od granko o víkendu, na tenhle čas už jsem tak nějak slíbil účast na jedněch narozeninách, takže spíš tlumočim

zdarec ted v sobotu jsme na owa open nevim s kym ale s nekym zvas resili jestli by jste s nama neudelali v praze 18 rijna halu na jedny stage mi s vama granko kolotoc a mozna kometa a na druhou nam to odkejvali dwc a swamp meli jste se udajne ozvat mirkovi od nas v nedeli ale on odjel do francie na vino a nemuzem se snim skontaktovat tak mi dyztak pisnete jsem kdyby to slo dik stepan granko

Nájem prej 10tis, takže nějakej menší vstup, hala někde v modřanech
    TIP
    TIP --- ---
    KTč přátelé, 11 října jedeme hrát na squat Köpi do Berlína a moc by se nám hodil kouřostroj... Pučili byste?
    Jinak pokud by chtěl někdo jet s náma, určitě to pude nějak pořešit... Budem rádi

Q59
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS:
    BIGG23: OK :D mažu z wantlistu :D
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Koukam, že všichni máme stejnej vkus :D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    to uz dlouho mam :-P
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    GAZER: To mi ted přišlo :)
    GAZER
    GAZER --- ---
    Mandala - The Acid Of House (Commander Remix) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=cWHI4Ph0MPs

PANIKA
    PANIKA --- ---
    no ja vsechno mam krome kompa :)
    ono se to vyvrbi a bud fik nebo igor podpori, to je jasny.. (nebo oba zejo)
    JENDAA4P
    JENDAA4P --- ---
    Je třeba něco na projekce? Něco bych měl... ;)
    Ale nepromítám, nejni čas..
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    BPB: no jako dycky, bud se objevi sponzor, anebo to kuci daj a dovalej anebo nebude projekce :)
    BPB
    BPB --- ---
    PANIKA: mas recht..je to tak..lepsi rozliseni to nema, tak co teda ? :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    BPB: s nejvetsi pravdepodobnosti bude mit tohle rozliseni, ale dik :) (cokoliv lepsiho by nikdo nedaval na kalby..)
    BPB
    BPB --- ---
    PANIKA: zkusim zjistit, na pixely sem mu nekoukal..je to dárek od kamose na kalby :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    BPB: jaky ma rozliseni? jestli 1280x1024, tak pro to nema cenu jezdit..
    je tady furt ta moznost ze fik nebo igor budou vecer ready a dovalej vecer i se strojem..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    a ja mam doma volny 15" a igor ma u sebe asi furt projektor
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam