• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    budu volat aj jim . . . . rikali, ze nekdo v dome bude, ze kdyby neco budete tam mozna i vy :)
    TIP
    TIP --- ---
    DRASTICS: počkej ona tam pořád stojí? Já měl za to že už odjela, no dostat se tam dá jedině přes Kubajze nebo Maštěje, zabavili nám pípák od vrat...
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    TIP: ted volam koilu a chcem jet pro tu cernou fordku, bude jak se tam dostat?
    TIP
    TIP --- ---
    Dík Kolotoči za super brutální mašinu co sem snad nikdy na DIY karnevalu neviděl, fakt paráda a respekt!
    S tim afterem, jako trošku mě nasrala cesta v noci na jinonice a pak nočkou zpět, ale na druhou stranu plně chápu příčiny. My když dělali 2 roky zpět after po karnevalu v tunelu s MHD tak to byl taky slušnej teror na fyzický síly, po celodenní procházce Prahou ještě dělat kalbu. Já "naštěstí" celou cestu řídil takže sem nebyl moc utrmácenej, ale lidi tam přijeli docela tuhý (naštěstí se jich dost podařilo znova rozpumpovat:) )

Každopádně máte u nás ve skladu baasák a středovejšku tak si to koukejte co nejdřív vyzvednout, neni tam k hnutí.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    OTZ
    OTZ --- ---
    kodvi, se uvidi..:)

NICMENE nenapsat hned (resp. vubec) k udalosti, ze je zrusena, je docela osklivej error..jaktoze to nikoho nenapadlo?
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Tak aspoň, že místo je ready pro příště, ne? :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    dyk ho znas, jak je komunikativni:)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    KRISHNA: Jasně, jen nechápu proč se nechal zatáhnout sám? :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    a šup sem s videama :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BIGG23: zatáhli draxe, nebo on se spíš teda zatáhnul sám, čehož zbytek totálně unavenýho osazenstva využil k tomu, že se na to vybodnul. Ne popravdě i tak jsem toho měl dneska fakt dost a jsem rád, že to nedopadlo. I kdyby to dopadlo, tak by to začlo hrát tak ve dvě, nebylo by pivo a tak v deset bychom to museli zase vypnout, aby se stihnul vrátit vlek atd.. Kdybych nemusel chodit do práce, tak bych byl víc akční, uznávam :(
    OTZ
    OTZ --- ---
    BIGG23
    BIGG23 --- ---

PANIKA
    PANIKA --- ---
    kdybyste nekdo potreboval vyrobit karaoke klipy, tak jsem vas clovek
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    doufam ze bude nejakej report pro ty kdo neplanove stravili 20 hod v praci :))
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Takže vám to zatahli? To bude tou popularizací na nyxu a facebooku! :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    jeden nedopad :-)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    jak na to koukam, 16 mejdanů tenhle rok je docela mazec :) zatim . . .
    GAZER
    GAZER --- ---
    Genlog - It Feels So... (1993) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=mD4HfXq4EKg

nemůžu se nepodělit o tak chutné acidko
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    50°2'47.315"N, 14°22'37.772"E - metrem na Jinonice a pak buď ať jdou pěšo až dojdou k červený budově s nápisem "motel" tam se daj doleva a půjdou po levý straně pořád doleva ulicí "Mezi Rolemi" (číst snad uměj) a pak to už uslyšej ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam