• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    TIP
    TIP --- ---
    zmínění jiný alternativy než tvojí neni gaychat ty fašisto:)
    navíc mi to přijde k tématu
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Neumim si představit, že herkulesuju 1000 a víc desek, jasný že pro ty nejstarší jako záchrana asi ujde, ale tohle už je trošku jina liga v seriový výrobě . . . . . . kže kluci, stop gaychat a vyjadrete se k tamtomu umyslu, kdy by vycisteni desky prislo cca na 2 - 3 koruny a pul minuty - minutu prace - vyndat - sup, hotovo, zandat čisty, odmaštěný, vyluxováno od prachu, dobu jen odhaduju, zadny video jsem nenasel, mohlo by jit pry oboustrane v jeden zatah - jsou suchy a mokry cistice, jsem jednoznacne pro liquid chemku, protoze mechanicky smeteni a vakuovej odcuc nezbavi drazku mastnoty z čuněčí ruky. Investice za jedince cca 1000, dvacetinovej podíl ve vlastnictví + kapalina, po vyčištění všech desek vlastníků - buď znova dokola, nebo rental a naslednej navrat investice.
    TIP
    TIP --- ---
    Už jsem si takhle vyčistil asi 5 desek který křupaly a chrastily, teď luxus jako nový, jakoby zrovna vylezly z Loděnic, já na Herkules nedám dopustit, hlavní grif je že se tam musí nalejt né úplně tenká vrstvička, musí se to štětečkem pěkně rozetřít po selý ploše kde je stopa a hlavně okraje se musej udělat tlustší aby to šlo pěkně odloupnout.
    COYOT
    COYOT --- ---
    TIP: joo, to jsem tu někde četl.. máš vlastní zkušenost ??? páč bych taky potřeboval pročistit.. a sice mužu zkusit na nějaký einkeslbuntes desce.. ale i tými přijde škoda ji zničit...
    KAPITANKUN
    KAPITANKUN --- ---
    TIP: Herkulesem sem si znicil jednu desku, fakt to nejde odloupnout jak v tom videu:))
    TIP
    TIP --- ---
    Herkules a trpělivost je nejlepší čistič desek
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    všichni sberatele koagulované ropy, spojte se, aneb čti a kdyžtak dej vědět, nabídnul jsem svou participaci a prijde mi to fajn napad, už tři roky premejslim, jak tu hromadu koleček budu šudlat jarem celej weekend a znasilnim odkapávač na maximum vytizenosti . . . .

[ GENERIXX @ VINYLS only - - - save the vinyls ,diskuze o asfaltu ]
    PARILOSSS
    PARILOSSS --- ---

18.10.2013 .. KKK / GRANKO .. DWC / TRANZIT ..

parilosss | 18.10.2013 .. KKK / GRANKO .. DWC / TRANZIT .. – rajce.net
    http://parilosss.rajce.idnes.cz/18.10.2013_.._KKK_GRANKO_.._DWC_TRANZIT_..

SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    JENDAA4P: v Ganze
    JENDAA4P
    JENDAA4P --- ---
    SHAMAN23: To mě poser! Kdes nechal dredy? ;)
    JENDAA4P
    JENDAA4P --- ---
    BPB: Super!! to bejvaly ještě hlavy nový a já měl všechny vlasy LOL ;)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    GAZER: triko kubajzi :))
    GAZER
    GAZER --- ---
    Malej remakke v duchu 5. dimenze :)
    BPB
    BPB --- ---
    todle sem vyštrachal na disku..myslim,že jsem to ještě nikam nikdá nedával:
    14.11.2008 / Acid Party / Bojanovice *dost možná můj první mejdan s toudle banadičkou..vod ty doby myslim jezděj na mejdany ty papírový trubky ,D

PANIKA
    PANIKA --- ---
    SHAMAN23: tady je skoro na tricko, zalezi na tom jak moc velkej ses drsnak...
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    jo uz sem druhej mesic bez mejdanu, to s clovekem zamava... nastesti tenhle tejden mirim z himalaji na jih, takze sezona plazovejch kaleb zacina. doufam ze vam neni zima :-P
    DASH
    DASH --- ---
    KRISHNA: tyvoleeee, a mne se o tom nedavno zdalo, ze se ostrihal a sel po ulici a cekal, jestli ho pozname:))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: néééé kde má dredy??? :/ (Ale asi mu je sezraly ty vsi no . . . . . . hrozny! ) mnich :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    šaman to tam musí mít těžký

PARILOSSS
    PARILOSSS --- ---
    da se postelovat na HD 1080 .....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam