• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    DRASTICS: To je stejně hustá a vtipná storka :D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    N_I: ps, nechčije se do piva, ale do kelímku khamo! Ja jen at znas presny terminy pri sledovani rustu našeho kolektivnío Ega :)))
    SKFET
    SKFET --- ---
    BIGG23: než se přestěhuju, tak to musí uvařit "moje Máňa" z fotky... To víš, nepustí ke sporáku :-D
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    SKFET: Seru ti na kafe a koláčky! Dlužíš mi vegetariánskou večeři! :) :P
    SKFET
    SKFET --- ---
    DRASTICS: Jojo Kája to ví nejlíp,páč se občas staví na trojku :-D
    FILUS: Nene byl jsem jen na návštěvě... Jinak to používám jako letní haciendu :-D
    BIGG23: Však se tam dneska stav na kafe a nějakej ten koláček ;-)
    N_I: když jsme u těch slovních spojení, tak "nadávat" a "etická komise" je taky dobrý kombo ;-) a posměchu v Tipovejch příspěvcích vidim pramálo, ba dokce asi vůbec žádnej a myslím, že trochu nadsázky ještě nikdy nikoho nezabilo (nebo jo?! O-o), takže prosím popřemýšlej, co tím básník chtěl vlastně říci a podumej nad tím kdo je tady jak open minded a kdo stahuje věneček ;-)) And I feed trolls as often, as I can- Trolls should help each other...
    N_I
    N_I --- ---
    kdyz nechces krmit trolla tak mu neodpovidej :]
    v cernem humoru bych ocekaval cernej humor - nevim proc bych tam mel neco psat
    bavi me Vase open mind - nekdo se podivi a hned vole dostane nachcano do piva :]

jste husty, bacha aby vam ta hustotka neprerostla pres hlavu, trochu to z toho cejtim..nebudete prvni ani posledni :]

kdo me zna, vi ze desne moc chci napravovat neci charakter:]
    TIP
    TIP --- ---
    N_I: Diky otce!
    Kdo me zna tak vi ze sem hroznej houmlesackej postrach co se jim vsude smeje a jsem zavrzenihoden protoze jsem pouzil slovo vegetit a za tim smajlika:)

Aneb don't feed the troll, končim.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BIGG23: jooooo :D Ja myslim, ze tam pak neco takovyho rozjizdel i na samotny benga - no jasne, my to mame povoleny, mame papír, akorat jsem ho ztratil uvnitr v ty tmě :D

N_I: Jo takhle, taxis prisel zatrolit a vychovavat i sem :) Hele neber to tak vazne, my jsme este v klidu, ale měl bys jít napravit charaktery IDecek do cernyho humoru, co tam si dovolej, to by te sezralo.
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    KAPITANKUN: No jasně, prej: Zavoláme policajty! Nemáte tu co dělat!!! . . Tak za mnou přiběh dredatej Ferdinand a ať mu dam nějakej kus papíru jako povolení! Tak jsem našel v peněžence příjmovej doklad za rovnátka a dal jsem mu ho :) . Děda kouknul a v tý tmě usoudil, že je to ono :DDDDD
    N_I
    N_I --- ---
    hele je mi to jedno, zacni me klidne nadavat do nejaky eticky komise..jen proste doma ucim dceru ze se nekomu kdo je na ulici nebo kdo ma koleckovy kreslo nesmeje...smajlik a ton ha ha ha me ve spojitosti s party prekvapil...
    mozna jsem jen cekal vetsi open mind..ale ja vim..nachcat me do piva..:]

rikam bavte se dal....
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    N_I: Hele vole, ty jsi z kteryho rohu etický komise pro prava bezdomovcu? Jakože cože? V jedný větě bezdak a smajlík ? zlynčovat ! A taky rikas cikanum romové, protože se pak cejtíš míň jako rasista? lol :)
    KAPITANKUN
    KAPITANKUN --- ---
    DRASTICS: Je pravda, ze zezacatku byli fakt neprijemni. Po case (par pivech,vinu) uz se ta zenska se mnou chtela objimat a prala mne i me rodine pevne zdravi a pan si hrozne pochvaloval light show pravíce, ze policajty nesnasi taky a ze nam fandi a ze my jsme lepsi nez ty satanisti minule:)
    N_I
    N_I --- ---
    ja nikde nepisu ze chtej nejak jit jinam.....jen proste ve spojitosti s bezdakama davat smajlika je pro me proste k nepochopeni...natoz pak asi 8 smajliku kery tip pridal...no nic... ale jen dobre se bavte....
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    FILUS: Ten ji pigluje, kdyz neni doma starej :D

N_I: Aneb khemo, oni nikam nechtej jit - nebo myslis, ze neni lepsiho mista na bezdaceni kdekoli jinde po praze, zit v pruvanu u zející díry jak doprdele? Nechtej slyset o nejaky lodi, pomocnym centru, ikdyz je minus 15, jsou 5 let v lihu a mozek ma - aspon ta zenska, vazne dost na bláto - deliriozní stavy jaxvině, byli jsme toho svedky a neboj se, ze se jednou nepomněli jako pánové . . . . . . slanina, kilo špekáčků, celou noc vydržovaný cígama a braníčkem.

A nejlepší pak byl ten ještěr, jak tam usnul opřenej o to její křesílko a o pulhodky pozdej ji do něj spadnul a spali o sebe opřený :D A to teda jako uber hnus, vlastně všichni kdo si tam sedli do tech gaučů jsou fakt otrlí, ono zbavit se svrabu, kterej 100% měli (moc dobře jsem viděl jaxe škrábou na celym těle), to pak dá práci se toho zbavit, dehtovy masti, vyvařit všechny hadry, ložní prádlo - brrrrrr.

kua ted me rozesvedilo cely telo :)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Ten tam taky žije. Se na něj koukni :) .
    FILUS
    FILUS --- ---
    a ten dredatej je od systému nebo tam taky žije?
    TIP
    TIP --- ---
    6 let, tomu řikám pořádnej veget :) :) :) :)
    :)

:)

a speciálně pro pořádnýho vegeťáka N_I: :)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Jsou tam už 6 let!
    N_I
    N_I --- ---
    psat na nejaky houmlesaky jako ze vegetej nekde v takovym kekelu...slovo vegetej....civoe..sou tam doma, nema j kam jit narozdil do jedny party kera za par hodin skonci......nerozumim jak nekdo za takovou vetu muze dat smajlika,,,,ha ha ha,..
    TIP
    TIP --- ---
    jee ty už tam vegetěj od tý minulý párty koukám:)
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    Aha, sem si nejdřív myslel, že je to nějakej zdeformovanej omládlej Bighead :+))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam