• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    BPB: to bych si mohl nechat natisknout na tricko :)
    BPB
    BPB --- ---
    PANIKA: a já budu rád, kdyz se do toho vrhneš.. nemam ted moc casu
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    OTZ: nahod sem neasi, nebo je v tom nejakej prob? a kdyz budes akcni a do vikendu udelas nejakej kratkej motiv/smycku, tak budes muj hrdina :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DRASTICS: mam vycitky ze zatahuju, kdyz buh da tak na to v sobotu sednu a udelam animovanou verzi.. (cimz nezrazuju od snazeni premu, anzto neni jisty jestli se ktomu dostanu, jestli mi to pujde a jestli to bude vypadat nejak k svetu...)

pejsnicka unrelated:
    Exercise One Live 60 Min Boiler Room Berlin
    https://soundcloud.com/platform/exercise-one-live-60-min-1

WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    SHAMAN23: Vopovaž se natahat sem další hipíky! Už takhle je tu tý verbeže dost 卐
    OTZ
    OTZ --- ---
    OTZ: vlastne ani nemusim, koledu 303 uz nekdo udelal a ja ji tu nekde mam:) kdyztak posta
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    NABIDKA:
    vymenim tropickou plaz s hipikama za zamrzlej halomrd se zfetovanejma kokotocarema

zn. rychle je mi vedro
    GAZER
    GAZER --- ---
    DRASTICS: Právěže už nechci být hepčík :-D
    OTZ
    OTZ --- ---
    btw klidne tu hudbicku na podkres nejakou vyrobim:)
    OTZ
    OTZ --- ---
    more infos on gejbuk?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Námrd!!! ten frajer je čím dal hepčík!!! :)

Přemíre, zkusíš to nějak rozpohybovat a podladit hudbičkou a klasickym Piš si ???
    GAZER
    GAZER --- ---
    Doufám, že budou i kkoledy:)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    QWWERTY: Ale vevnitr bylo hezky, to jen venku holkam mrzla prdýlka a klukám čúrek zlatavého krápníku :D
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    WILDENBURY_SQ: hlavně žádný puzzle!

teším se jak na čaj, tak na případný hermelín (pokud zas neodjedu dřív, než se vůbec vytáhne)
    doufám, že nebude -15 jak když jsem posledně navštívil warehouse :))
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    OTZ: Jistě, ale psst, pan major nikdy nespí! :)

Bude k tomu hračka jako k happy mealu od Mekáče.
    OTZ
    OTZ --- ---
    WILDENBURY_SQ: ty muffiny..budou s prekvapenim?:)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    OTZ: Presne, ja uz na grilovaci kalby vubec netaham gril (neskladny, zamasteny cely auto, stejne se polame casem, mala grilovaci plocha...), beru jen lopatku a opalenou mriz z lednice. Drevo se vzdy najde, sutry ne vzdy, proto radsi i polni lopatu :) Ale tak tady bude asi urbanisticky teren, kde se bude moct dat gril postavit z prvniho kramu, o ktery clovek zakopne...

DRASTICS: Hermelínium můžem, nevim jestli sto (v Borku jich bylo snad 13 a pár zbylo), ale třeba celý to plato by šlo, to je snad nějakejch 30, to je pro vyndance akorát, hlad po prohýřené noci stejně přichází až v sobotu okolo oběda :) A jako alternativa k čajovně mě napadly čokoládový muffiny, vodnice a (teď přijde překvapení) čaj.

No, kdybych do toho šel, tak abych se začal prdelit pomalu, pilu jsem odvezl na chatu na záruční sezónní servis (naivně čekaje v prosinci konec dřevorubecké sézony:)). Jak v Borku zbyla ta halda dřeva, v tom samym stavu se asi naložila do dodávky a čeká na porcování do sudu?

A fleka bych někdy kdykoli večer po práci vomrknul, jestli by se tam pro mě našel zastrčenej čistší plac na deky, vodnici, jídlo, třeba nějaký UVčko a bavlnky tam jebnout... Do čajovny bych vyhrabal i nějaký malý odposlechy na nějaký to hipícký pufání, kdyby to bylo dostatečně daleko od stáže.
    OTZ
    OTZ --- ---
    DRASTICS: gril? staci mrizka od repraku na tom sudu, ne?:)
    OTZ
    OTZ --- ---
    =teda kdyz se cejti bejt soucasti ty veci
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    WILDENBURY_SQ: Jooo a udelal bys tak 100 Hermrdlínůů :D Zařídíme nejakej grill .) Resp : DIY - tady mas hermos v alobalu a tacek - udelej si sam :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam