• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    GAZER
    GAZER --- ---
    PANIKA: jistě že si rozumíme:-) zas na druhou stranu ten obrázek tak nadýchaný není, není to žádné mistrovské dílo-šedevr,kde vás zaujme každá křivka, drobnost, nepřesnost a dodá té tvorbě cit, nejsou tam ani velké barevné přechody, stíny....a to že je to dělaný ručně a dále potuněné fotošopem je jenom moje neschopnost práce s grafikou na počítači, těma efektama to pro mě nabýva ,,kvalitou,, se kterou se u letáku všeobecně počítá, až budu malovat kundu jako v titaniku, klidně si tu-,, few clicks,, techniku odpustím:-D
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    GAZER: tvoje prace uz je ukonce, ted to domrvim ja :)
    GAZER: vektor vypada cistsi, ale cistou plochu ti udela jakejkoliv program za chvilku, rucni vybarvovani az nedokonale ma "dusi" , doufam ze si rozumime co tim myslim, proste kdyz uz to delas narocnejsi technologii, tak je skoda to pak zabit necitlivou upravou
    GAZER
    GAZER --- ---
    No ja nevím chlapi, doufám že si s tím nějak pohrajete, ja jsem max schopen zkusit to přefotošopovat podobně ve větším rozlišení, celkově tam ale nepřibude moc ostrosti ikdyž to bude mít o pár mega navíc, je to jenom přeci handmade, jinak ten vektor na to zasněžené pozadí vypadá dobře, kazí se tam tim jenom text a hvězdy....kdyby to šlo udělat pouze na vybranou plochu bylo by to fajn..
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    PANIKA: plně chápu - ten výsledek za to nestojí a je to fakt last-option metoda
    to už vypadá líp i zvětšit a pak v PS manuálně obtáhnout :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    QWWERTY: touhle cestou bych nesel, spis bych "prodal" to, ze to je delany ruco..takze klidne s pixelama, ale "rucni"...
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    GAZER: zkoušel jsem to zvektorizovat (libovolná velikost + redukce barev pro tisk), ale je to moc komplexní a barevně nestabilní, takže výsledek není žádná sláva :(
    pro představu http://qwwerty.hostuju.cz/FTP/kolotoc.png [1.6MB, 1500x1881]
    tohle je automatika přes VectorMagic 1.5 - pokud by jste si s tím chtěli hrát, tak vám uploadnu nepříliš oficiální portable verzi :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    GAZER: ser nato tohle staci
    GAZER
    GAZER --- ---
    PANIKA: je to scan, ptoblem je v tom, že to bylo potom upraveno ve photoshopu+ ty vločky byly dodělané v malování, můžu to udělat znovu ale nebude to identické, navíc mám teď spoustu práce do školy, tak ti snad nebude vadit když to bude do pár dnů, mkay?
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    GAZER: to neni scan? mne to prijde jako scan, tak to nascanuj znovu ne? jestli to pro tebe neni teda nejakej problem, samozrejme to pujde naklikat i z toho jpegu, ale kdyz bych si mohl vybrat....
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KRISHNA: A ty furt nečuč na halomrdy, proto jsi tam nejel. Užívej si tetatrálních věžiček a záplavy odpadků na ulici!
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    DRASTICS: "Jak s tim Motolem", to me neuklidnuje, tam se to vali uz nekolik tejdnu :)) Ale asi mi nic jinyho nezbyde, v aute to nechci. Ja chci stejne pres vikend postavit ten gril, tak by se to udelalo vsechno pri jednom.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    WILDENBURY_SQ: mno sklad mame stejne daleko jako mas tu hale nechces jim to tam vzit? Este trebuju dodavku na stehovani jinak by slo do toho . . .A co kdyz to vylozis u vas u panelaku? Do max po weekendu bych se o to postaral jak s tim motolem
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KRISHNA: ani mi nemluv... :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    WILDENBURY_SQ: ajtakrajta, to smrdí bolestivou domluvou s technařema :)
    GAZER
    GAZER --- ---
    PANIKA: Bohužel, já kokot smazal ten 3MB soubor:/
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Dneska se v práci vyskytla hromádka suprovýho dříví , kterou si měla odvést nějaká firma na likvidaci, tak jsem nelenil a honem jí naložil, za 2 tejdny se asi bude hodit... Nicméně teď se jí zas potřebuju zbavit, protože mi zabírá celý auto a klacky mě při řízení píchaj do hlavy, můžu to někde u vás ve skladišti vyložit? Ideálně co nejdřív (zejtra), jinak se toho budu muset zas zbavit.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    zrychliiiiit na 165BPM :D
    OTZ
    OTZ --- ---
    TIP: cdefgabc

driv neumel, ted uz jo. z principu toho co delam jsem se je tak nejak naucit musel:) vc. intervalu akordu apod. a dost uz :D
    TIP
    TIP --- ---
    OTZ: nevymlouvej se. neumis noty:)
    OTZ
    OTZ --- ---
    TIP: nevim, neumim tukat cizi pisnicky:)

PANIKA: nechci, nekomu uz se to povedlo celkem dobre, byla by to asi zbytecna prace:)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    GAZER: mohl bych to dostat nekomprimovany (png,bmp,tiff,targa) a v co nejvetsim?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam