• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    SI_SI
    SI_SI --- ---
    pro ty co používali po dobu půjčení naše starý fávo: našli jsme tam otvírací nůž s maskovací střenkou na kterým je pověšenej nějakej starej fabka klíč, tak jestli ho někdo nepostrádá nebo si ho máme nechat?
    DASH
    DASH --- ---
    DRASTICS: presne tak, titulek musi upoutat ctenare. V tomhle pripade to ucel splnilo a chytli jste se vsichni..
    O obsahovy hodnote uz nemluvim.
    OTZ
    OTZ --- ---
    patek :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Hele zas resite hovno, nazev clanku - musi nalakat toe jasny ne . . . . , zaklad a poselstvi je jasnej, nekdo pise o psychadelikach jako o moznym "leku" popr. uvolnovadlu namisto senzace ohledne spatnosti drog, nikdo nerika, ze si to ma davat kazdej, nebo bez dozoru, ale obhajujou tam jejich nulovou nebezpecnost cloveku a spolecnosti, ale neopomenou zminit moznost nezadouciho ucinku u jednotlivcu . . . . . . tak jako vse, od jidla po psy (kdyz ma nekdo alergii). A navic neopomenou pohladit nase ega, ze to je pro chytry a vzdelany :)

SNORRY
    SNORRY --- ---
    WILDENBURY_SQ: Naprostej souhlas, snad až na to namyšlený kokotství, o tom nic nevim. :)
    Na druhou stranu to naprostý uvolnění, o kterym mluvíš, snad nikdo nezastává. Určitá regulace je naprostá nutnost. Ale třeba co se týká hulení, tak ten současnej stav je fakt absurdní. Hlavní problém vidim v tom, že u 80% mladejch lidí to podlamuje jakoukoliv důvěru ve společenský struktury. Ale nechme si to do jinejch auditek...
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    SNORRY: Nene, tak namyšlenej kokot zase nejsem. Jen tvrdim, že naprostý uvolnění legislativy okolo OPL (=ad absurdum všechny drogy dostupný každýmu, kdykoli, v libovolnym množství) by vedlo k totální degradaci společnosti a to s dost brutálním průběhem.

Takhle bych si převrat "ošklivého západního kapitalisticko-kryptofašistického systému s povrchními hodnotami" nechtěl snad ani představit, na to se musí imho pomaleji a rafinovaněji... :)

Na úrovni týhle pseudo-žurnalistky se docela shodnem.
    SNORRY
    SNORRY --- ---
    WILDENBURY_SQ: Jasně, "drogy každýmu..." je i pro mě naprosto nepřijatelnej názor. Ale zas mě celkem uráží, když někdo tvrdí něco vy smyslu že tyhle a tyhle drogy jsou jen pro lidi jako jsem já/mý přátelé atd.. což na mě trochu dejchalo z toho tvýho příspěvku, ale už se to vyjasňuje.. Ten článek je fakt moc, ale zas nepochybuju, že 90% článků v podobnejch plátcích je na tom uplně stejně - prostě klasický klouzání po povrchu věci, který ji nakonec třikrát převrátí, otočí, proklepe a nakonec vyplivne přebarvenou a nalakovonou zádama napřed..
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    SNORRY: Mmm, radši ne, jako bych nic neřekl. Jenom prostě nesouhlasim s názorem, že "drogy každýmu, to zbaví svět problémů a utrpení...", ten nadpis článku evokuje jako by šlo o bonbóny.

S tim, že ty látky mě celkem fascinujou a maj obrovskej potenciál, o tom žádná. Ani rozumný zneužívání "normálními smrtelníky" mi nevadí a nijak mě nijak neprovokuje nebo neuráží, ale články tohodle typu fakt jo.
    SNORRY
    SNORRY --- ---
    WILDENBURY_SQ: Ten článek je vcelku napiču, ale mohl bys rozvést ten drogovej elitismus trochu víc?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    DRASTICS: Budu upřímnej, pan novinář je kretén a header toho článku je otřesnej. Zasloužil by - po rozvodu s manželkou a vyhazovu u práce - 1000 µg intravenosně, snad by mu to zvedlo náladu. "Páni vědci" to samozřejmě mysleli úplně jinak, než že běžnej Franta uživatel má při podzimním splínu jentak experimentovat s drogami někde doma v garáži.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Máte psychické potíže? Zkuste psychedelika, radí vědci | Týden.cz
    http://www.tyden.cz/...mate-psychicke-potize-zkuste-psychedelika-radi-vedci_280110.html#.Us3-GrSIqHv
    LAN23
    LAN23 --- ---
    nejsou drahy... ale zas tak dobry taky ne ,)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Já bych se složil, ale celý zatáhnout nemůžu, třeba půlku.
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: myslíš že kradu ??? prodej kobercáky a kup tohle... ze sponzorství sem už dávno vysrotl kamaráde....
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    čus, hele sory že vám to tady bombim, ale nevite nekdo jak se spojit s Hrobertem (SKFET)? potrebuju ho nejak kontaktovat a je to naprosto nereal, online nebo na telefonu, nic nefunguje.. = /

diky předem!
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    COYOT: pujcis zasponzorujes? pak pustime ty kobercaky a vicemene se to vyrovna¿
    COYOT
    COYOT --- ---
    DECODEKL
    DECODEKL --- ---
    CALL FOR FREE PARTIES AND FREE FESTIVALS TO BE MADE LEGAL IN THE UK

https://you.38degrees.org.uk/...-legal-in-the-uk?bucket&source=facebook-share-button&time=1385073159
    JENDAA4P
    JENDAA4P --- ---
    Vše nej v novém roce a mír na zemi ;)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Time Warp - The Owls Are Not What They Seem (1992) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=YKNCQHA1mr8
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam