• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    DASH
    DASH --- ---
    KAPITANKUN: co studujes?
    KAPITANKUN
    KAPITANKUN --- ---
    Ahoj, píšu bakalářku týkající se psychedelické zkušenosti. Už nevim, kam jinam to dát. Chybí mi ještě hodně respondentů a hádám, že mezi vámi je dost jedinců, kteří zkušenosti s psychedelickým stavem mají. Budu tedy moc rád, když vyplníte tento dotazník. Omlouvám se za spam a předem moc děkuji! https://docs.google.com/forms/d/1A04V4HscrPzOd0a8G5zCY9ubGhHSs1_NMcT06BClTPA/viewform
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    LAN23: Kilovat? Nikolo Teslo, vidíš to? Přestaň se točit v tom hrobě...

Ten pán se jmenoval James Watt.
    LAN23
    LAN23 --- ---
    DRASTICS: takze by to chtlo par dni pred demolici, 30 kilovat ,)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    (potkali jsme ho na zizkove a bydli tam v modranech, nejak mi se nejde vyjadřit) . . . . . a v cukrovaru jsem mluvil s tim typkem minulej ctvrtek, kdyz jsem jel do vranyho pro sud . . . . volal jsem od vrat a on vylez a prej, este ze nejsi jana, ona sem nesmi, bodla me nozem . . . . :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    DECODEKL: hehe a my dneska potkali toho tejpka co tam bydli se psama vedle na zizkove . . . . Cukrovar ma jit prej tuhle sezonu dolu . . . . . takže . . . . :)
    DECODEKL
    DECODEKL --- ---
    Vykázat z bytu se dá i bezdomovec: Agresivní žena nesmí do squatu – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...27999-vykazat-z-bytu-se-da-i-bezdomovec-agresivni-zena-nesmi-do-squatu.html
    "Šlo o bezdomovkyni, která se svým partnerem obývala zchátralou budku vrátnice v areálu bývalého cukrovaru v pražských Modřanech a dlouhodobě ho týrala."
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    taková spokojená žabička :o)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    OTZ
    OTZ --- ---
    DRASTICS: bulku s maslem jsem robil jeste pln nadeje a optimismu, zivotem nepoznamenan, cerstve po tom co jsem vypadl z rodneho hnizda :))
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    DRASTICS: Colek prej nakonec nemuze , jinak bych vzal do cb aspon tasku s plachtama a uv gun
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Uz jsem pozval cekam do stredy esli bude mit job tak muze jet klido colek
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---

DRASTICS: Ja pojedu a mikina je v dodavce , bude tam jeste nekdo hrat krom tebe ?
    rekl bych trebas colkovi ..
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    OTZ: uz je to cejtit ve vzduchu, taky srdicka..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    OTZ: po urebi asi nej kousek cos vyrobil . . . . samozrejme nic nikdy nedostihne bulky s maslem :D
    OTZ
    OTZ --- ---
    uz je to za dverma :)

Otz - Voči
    http://soundcloud.com/otz/otz-vo-i
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    VOPIKK: tu uz ma kubajz davno u sebe nvim esli pojede
    VOPIKK
    VOPIKK --- ---
    DRASTICS: zdar:) prosimte vem mi tu mikcu moji - public...
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    jo pockej jako este v sobotu? no to tam budem s klucima do rana ne? :D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam