• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Sevreny, ze by si me nedal ani nejbrutalnejsi negr v americky veznici :D
    BPB
    BPB --- ---
    DRASTICS: doufám žes měl aspoň sevřený půlky..že tě to trochu vyškolilo ,D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    pred brkem brko a po brku dalsi brko, tripy na rizeni nezeru ole :-D normal sliny
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: dobra karma se nezapre :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DRASTICS: pils predtim neco kyselyho? dostals papirek, nebo uz maj ty foukatka?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: za tu technickou, test na zhul mi dali asi 30 minut po brku, 3
    tejdny vyhuloval od rana do vecera a nic . . . . a ducato nabourany a bez technicky . . .
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: a za co ti tu pokutu dali? Asi ne za to, ze si byl zhulenej, hm? :))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    pohoda jazz, pokuta za ducato nabourany, bez technicky, prelozeny, zhulenej jak paprika za 2K . . . . chň chň chň :P muzem jezdit dal
    DASH
    DASH --- ---
    DRASTICS: super
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    typico ten flyer, moje oci...
    TIP
    TIP --- ---
    DRASTICS: ten typek co to porada je muj kamos kdyztak, muzu potlacit karu
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    DRASTICS: :( Toho kluka znam desne dlouho a mrzi me to, uz jsem to s par lidmi resil... Byl bych mu ochoten pomoci, pokud by sam pomoct chtel. Myslim jinou pomoc, nez "pujc mi prachy / mášněco"... To neni jen internetovy zvaneni, fakt bych mu dokazal zajistit odbornou pomoc. Ale vtirat se nebudu, zna me dost dlouho na to, aby se na me obratil, kdyby to sam chtel.
    BPB
    BPB --- ---
    DRASTICS: jj..uz jsem dostal jedno nuselský info do pošty, informae se shoduji, co dodat...
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BPB: nechceš . . . . . ne ze bych teda o nem nejakyho vidu ci slechu, ale z posledniho "jedna baba povidala" se jezej chlupy na fredyho ocase.

A jako moc daleko asi nebudou, kdyz ke konci pak sam suverene rozkrikoval a chvastal se, jaxi pernik nastreluje . . . . gembl, smážo, dluhy . . . .
    BPB
    BPB --- ---
    hele ..máte někdo nějaký info ..co dělá Mikunduláš ? sem ho dlouho neviděl..
    KAPITANKUN
    KAPITANKUN --- ---
    DASH: Humanitní studia na upce
    DASH
    DASH --- ---
    KAPITANKUN: co studujes?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Dj Drugzzz vs Dj Murphy 303, Right now http://www.interstatefm.com/index.php?title=Main_Page house music, good feelings & Aciiiiid . . . . tune in
    LAN23
    LAN23 --- ---
    WILDENBURY_SQ: sem spíš volnejší, hovorovej typ ,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam