• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    DRASTICS: S premou jsem to domluvil , jede ..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    ma bejt 21 stupnu a polojasno ;)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    stacil by i klasickej bloček, ctvereckovanej kuba si potrpí na základy z mládí :)

Co premo v sobotu mas nejakou vymluvu, nebo dojedes, snazim se nahaluzit i nejaka devcata, aby se udelala hostina ;)
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    Zadna google tabulka neni potreba .)
    BPB
    BPB --- ---
    PANIKA: jj..souhlas, ta tabulka bude mit ucinek jedine, jestli to Kubajzovi bude vydavat elektrosoky..jinak nema valnej vyznam :]
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    A ja pripominam Mikinu pro Adys . . . . velikost nevim :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PANIKA: hm, myslim že ale google tabulka nepočítá se situací "někomu jsem ho prodal na mejdanu a myslel sem, že natisknu nový, ale nějak jsem se na to vlastně asi vykašlal" :)))
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    PANIKA: KRASAVEC
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KUBAJZS: to umim, ja si o tom jeste neco nactu/zjistim a muzu udelat co budes potrebovat
    KUBAJZS: umel bych ti udelat objednavaci google tabulku co ti by to psala a mohl by sis odsktrtavat....
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KRISHNA: Tak to neni voe tonka keca :))
    Obcas na neco zapomenu jako kazdej ale tohle jsi pisu , jinak to tilko jsem mel ale pak jsem ho nekomu udal na mejdanu a rekl jsem si ze natisknu nove...
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KUBAJZS: jo mimochodem, spolubydlící by furt hrozně chtěla kolotočí tričko, posledně když si mi asi 2 měsíce sliboval dámský tílko velikost M, tak si mi pak přines pánský triko velikost L. :) Tonka navíc tvrdila, že se ti tyhle věci stávaj vždycky, hmm? :)))

Takže ještě jednou objednávka na dámský tílko velikost M :)))
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    PANIKA: ok a jak je to trasovani treba u rastru , myslism ze jdou trasovat jenom plochy nebo nebo ilustrator umi i rastr ?
    Separace - rozdeleni napr. 3 baravneho obrazku na jednotlive tri barvy
    MASTEJ
    MASTEJ --- ---
    Taky bych prosil jednu houbu... Na černou mikinu se zipem... Děkuji mnohokrát...
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Jinac opakuju Sobota, v 9 Vyjezd smer statek opravovat, udrzovat, zkouset a tridit/uklizet, pobyt spolecne s prateli!!!!
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KUBAJZS: k trasovani pouzivam adobe illustrator, na kterejzto potrebujes odpovidajici stroj a licenci, asi to jde i v free alternative, ale s tim nemam zkusenost. jakmile mas illustrator tak je to trivialni protoze trasovani ma asi 3 parametry co ladis..

ja jsem printy nikdy nedelal tak mi zkus nejak priblizit co separace barev je a treba to umim :) (staci treba odkaz na patricnou wiki/skripta)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KUBAJZS: jo tuhle houbu chci . . . .
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    PANIKA: Uz to mam vytiskle na filmech takze ne , ale dik nechces me to naucit umis delat separace barev ?
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KUBAJZS: budes to chtit zas vytrasovat, nebo to uz mas ve vektoru?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    já chci to první :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam